De Melkhal bouwkavel 10

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 350.000,- tot € 350.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
555 - 555m2

Over dit project

Bouw je vrijstaande stadsvilla in hartje Enschede!

Altijd al vrijstaand willen wonen in het centrum van Enschede? Urban, duurzaam en sfeervol? Dat kan in alle soorten en maten, want jij bent je eigen architect. Hier krijg je de kans om met je woonideeën aan de slag te gaan en je eigen woon (en werk-)plek te creëren in een omgeving die bruist. Hier heb je werken, winkelen, openbaar vervoer en de gezellige terrassen op loopafstand. Ideaal! Wij bieden je de mogelijkheid om op bouwkavel 10 van De Melkhal je droomhuis te realiseren. Grijp nu je kans en informeer naar de mogelijkheden!

Over de ligging
Lopend, op de fiets, met de auto of de trein. Voor de dagelijkse boodschappen en een gezellige borrel hoef je de deur slechts uit te lopen en de voorheen oude fabrieksruimte van De Melkhal binnen te stappen. Voor meer winkelplezier pak je de fiets of loop je naar de Oude Markt. Enschede is een veelzijdige stad, dus vervelen hoef je je hier niet. Ga je toch liever een dagje naar bijvoorbeeld Amsterdam, dan is het station ook op steenworp afstand met een rechtstreekse verbinding naar alle grote steden. En voor een frisse neus en een fijne wandeling hoef je ook niet lang te zoeken. Rondom De Melkhal vind je drie parken, waaronder het mooie Abraham Ledeboerpark op 5 minuten fietsen. En iets buiten de stad sta je al snel in het Twentse landschap. Mooi wonen noemen we dat!

Stadsvilla
Aansluitend aan de rijke stadsvilla’s aan de Hengelosestraat tot de hoek Hengelosestraat – Raiffeisenstraat leent bouwkavel 10, met een kaveloppervlakte van circa 555 m2, zich uitstekend voor het realiseren van een nieuwe eigentijdse vrijstaande stadsvilla. De ontwerp-vrijheid is hier ongekend. Veel is mogelijk, als het maar met smaak gebeurt! De stadsbouwmeester gaat graag met je in gesprek over jouw ontwerp, en helpt je graag de ontwerpen te verbijzonderen. De woning moet uiteraard voldoen aan de door de gemeente vastgestelde bouwregels. Deze zijn vastgelegd in o.a. het beeldkwaliteitsplan. We helpen je graag verder met de invulling.

Ruimtelijke bepalingen
De beeldkwaliteit is in grote lijnen al bepaald door de voorschriften vanuit het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente Enschede. Deze regels zorgen voor een juiste inpassing in het straatbeeld. Zo zijn er voorschriften omtrent de afstand van het bouwvlak ten aanzien van de zijdelingse percelen en de voorzijde van de kavel, maar ook voor bijvoorbeeld het realiseren van parkeerplekken. In het kavelpaspoort hebben we de belangrijkste uitgangspunten en randvoorwaarden opgenomen. Daarnaast is er op de projectpagina van De Melkhal (melkhal-enschede.nl) veel kopersinformatie te vinden.

Je bent vrij in de keuze van architect en aannemer
De meeste mensen bouwen maar één keer in hun leven. Hoe is het dan als je dit volledig naar eigen wens kan doen met mensen die je vertrouwt? Wij laten je daarom volledig vrij in de keuze van een architect en aannemer. Het ontwerp moet zowel aan je woonwensen als aan de eisen en kaders van de gemeente voldoen. Een goede architect maakt alle bewerkingen en zal een uniek ontwerp voor je realiseren dat vakmanschap uitstraalt.

Voor dit kavel is er al een zeer fraai ontwerp uitgewerkt door architect Alexander Gathier. Er is een voorzet gegeven voor het ontwerp, echter dit is nog geen gegeven. Het zijn impressies en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. In een persoonlijk gesprek bespreekt Alexander graag je persoonlijke woonwensen.

Contact en informatie
Voor het interessante en intensieve kooptraject van deze kavel staan de nieuwbouwspecialisten van Nieuw Wonen Twente voor je klaar. Voor meer informatie en alle mogelijkheden die deze bouwkavel te bieden heeft, neem dan contact met ons op!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Melkhal bouwkavel 10
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Woningen
0 van 1 beschikbaar
Prijs
€ 350.000,- tot € 350.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden