Bleker14

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

€ 400.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 146m2
Kaveloppervlak
113 - 179m2
Inhoud
432 - 620m3

Over dit project

START VERKOOP DONDERDAG 18 APRIL 2024 OM 17:00 UUR

Op donderdag 18 april om 17:00 uur starten we met de verkoop van de 14 eengezinswoningen van het nieuwbouwplan Bleker14 in Enschede. Wij nodigen je graag uit bij het Tromphuis tussen 17:00 en 19:00 uur. Ons verkoopteam zal deze avond al je vragen beantwoorden. Mocht je hypotheekadvies willen of vragen hebben over het meenemen van je huidige hypotheek, ook de hypotheekadviseurs staan tijdens het verkoopevent voor je klaar!

Datum: donderdag 18 april 2024
Tijdstip: van 17:00 tot 19:00 uur
Adres: het Tromphuis, M.H. Tromplaan 47, Enschede

Inschrijven
Inschrijven doe je door het digitale inschrijfformulier in te vullen via onze website en bij het project Bleker14 op de knop: Nu Inschrijven, te klikken. Dit kan vanaf donderdag 18 april aanstaande om 17:00 uur tot uiterlijk donderdag 2 mei, 17:00 uur. Om voorrang te krijgen bij de toewijzing kun je een financiële check aanvragen bij de financieel adviseurs. Wanneer er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer zijn ingeschreven, dan wordt er gekeken welke kandidaat een financiële check heeft geüpload. De financieel adviseurs van Nieuw Wonen Twente helpen je hier graag bij. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Bij gelijke inschrijvingen zal er worden geloot.

Wonen op een unieke en bijzondere plek in Enschede? Dat kan op locatie Bleker14, een voormalig industrieel terrein dat getransformeerd gaat worden tot een prachtige woonomgeving. Hier realiseert de ontwikkelaar JOUW Wonen 14 eengezinswoningen met eigen stadstuin en parkeerplaats.

Deze prachtige woningen bieden alles wat je hartje begeert. Niets is zo heerlijk als ‘s ochtends wakker worden en genieten van een kopje koffie in je eigen knusse stadstuin. Hier kun je volledig tot rust komen en even ontsnappen aan de drukte van de stad.

Met maar liefst drie slaapkamers bieden deze woningen voldoende ruimte voor het hele gezin. Of je nu kinderen hebt, een thuiskantoor wilt creëren of gewoon wat extra ruimte nodig hebt, hier heb je alle mogelijkheden. Geniet van de vrijheid en de luxe van een riante woning waarin iedereen zijn eigen plekje heeft.

Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en een aparte buitenberging in de tuin. Bovendien zijn alle woningen gasloos, volledig elektrisch verwarmd met behulp van een duurzame warmtepomp en voorzien van zonnepanelen. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook nog eens op je energiekosten.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bleker14
Start verkoop
18-04-2024
Prijs
€ 400.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden