Actueel

Nieuws

Website live! Lokaal nieuws zaterdag 11 april 2020

Website live!

Het is zover! De officiële website van Roombekerveld staat live!  Neem gauw een kijkje en vind alle informatie over verschillende woningtypes, de wijk Roombeek en de laatste updates rondom Roombekerveld. 

De verkoop van Roombekerveld zal online plaatsvinden. Wij zullen zorgen dat alle benodigde informatie beschikbaar komt. Komende weken houden we je op de hoogte hoe de start verkoop zal gaan verlopen! 

Wil jij goed voorbereid zijn en alvast weten wat je huis waard is of financieel advies inwinnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben alle expertises in huis en helpen je graag met het gehele koopproces! 

Vragen?
Heb je vragen over Roombekerveld? Neem dan contact op met ons verkoopteam: Stefan, Caspar en Hanneke.

Roombekerveld | Welkom in de wijk! Lokaal nieuws donderdag 02 april 2020

Roombekerveld | Welkom in de wijk!

Dit is hem; hét straatbeeld van Roombekerveld. 

Op deze unieke plek worden energiezuinige woningen gerealiseerd die aan alle wensen voldoen. Niet alleen de ruime woningen, maar ook de groene omgeving van Roombeek maken dit tot dé droomplek van menig gezin die klaar is voor een volgende stap.
Enthousiast? Schrijf je vrijblijvend in

 

De grondwerkzaamheden zijn gestart! Lokaal nieuws woensdag 19 februari 2020

De grondwerkzaamheden zijn gestart!

Roombekerveld is het best bewaarde woongeheim van Roombeek. Maar van onze planning én de begonnen grondwerkzaamheden maken we geen geheim.

Momenteel zijn we bezig met allerlei voorbereidingen voor de verkoopfase. We verwachten in maart te gaan starten met de verkoop van de woningen en de vrije bouwkavel.

In de aankomende dagen zullen we de eerste beelden van de woningen naar buiten brengen, stay tuned!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden