Het Lagerhuis

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 406.000,- tot € 744.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 160m2
Inhoud
188 - 574m3

Over dit project

Geniet van alle comfort die het Lagerhuis te bieden heeft!

De bouw is inmiddels officieel begonnen en de oplevering vindt plaats in het voorjaar van 2025. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen en stadswoningen beschikbaar binnen dit buitengewone nieuwbouwproject. Het Lagerhuis weerspiegelt de veelzijdigheid en eigenzinnigheid van de bruisende wijk ‘het Roombeek’ en biedt appartementen aan met diverse afmetingen en unieke kenmerken.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN
Het Lagerhuis is niet zomaar een gebouw; het is zelfs energieleverend. Dit houdt in dat het meer energie opwekt dan het verbruikt! Hierdoor zijn de energiekosten ontzettend laag, dit komt mede doordat het gebouw ontworpen is met zonnepanelen op het dak en in de gevel. Kortom: zorgeloos leven in je nieuwe thuis.

Van riante woonruimtes tot knusse hoekjes en van brede terrassen op de begane grond tot adembenemend uitzicht vanaf de 4e verdieping. Door de diversiteit die het Lagerhuis te bieden heeft, is er voor iedereen een fijne woonruimte die naadloos aansluit bij zijn of haar woonwensen. Bovendien is ieder appartement en zijn stadswoningen uitgerust met vloerverwarming en -koeling, en worden alle appartementen geleverd met een complete SieMatic keuken en luxe sanitair van THUIS de Showroom, dus je kunt direct van je nieuwe thuis genieten!

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bijzonder nieuwbouwproject met in totaal 38 appartementen en 3 stadswoningen. Inmiddels zijn er al 29 verkocht! Ben jij opzoek naar een opmerkelijke woonervaring in Enschede? In een wijk vol creatieve energie en inspiratie? Dan is Het Lagerhuis jouw thuis.

BEREIKBAARHEID
Enschede is een fijne stad om te wonen. Groot in het aanbod voorzieningen zoals musea, theaters en een concertzaal, maar klein genoeg om alles op de fiets te kunnen bereiken. Wanneer je buiten Enschede op pad gaat kun je alles prima per trein afleggen en met de auto ben je via de A1 en A35 vlot in andere plaatsen.

Wacht niet langer! Ontdek vandaag nog de unieke mogelijkheden die Het Lagerhuis te bieden heeft en maak je dromen werkelijkheid in Roombeek!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Lagerhuis
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
11 van 43 beschikbaar
Prijs
€ 406.000,- tot € 744.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden