Terug naar Project

Het Lagerhuis - Penthouse

Geniet van alle comfort die het Lagerhuis te bieden heeft!

De bouw is inmiddels officieel begonnen en de oplevering vindt plaats in het voorjaar van 2025. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen en stadswoningen beschikbaar binnen dit buitengewone nieuwbouwproject. Het Lagerhuis weerspiegelt de veelzijdigheid en eigenzinnigheid van de bruisende wijk ‘het Roombeek’ en biedt appartementen aan met diverse afmetingen en unieke kenmerken.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN
Het Lagerhuis is niet zomaar een gebouw; het is een energieleverend. Dit houdt in dat het meer energie opwekt dan het verbruikt! Hierdoor zijn de energiekosten ontzettend laag, dit komt mede doordat het gebouw ontworpen is met zonnepanelen op het dak en in de gevel. Zorgeloos leven in je nieuwe thuis.

Op de 4e verdieping ligt dit unieke penthouse met een vloeroppervlakte van 160m². Verder beschikt het appartement over 3 slaapkamers en een ruime loggia van 9 Dit bouwnummer heeft een privé parkeerplaats in de kelder deze is in VON prijs opgenomen. Inclusief sanitair en SieMatic keuken.
Dit appartement is uitgerust met vloerverwarming en -koeling, en wordt opgeleverd met een complete SieMatic keuken en luxe sanitair van THUIS de Showroom, dus je kunt direct van je nieuwe thuis genieten!

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bijzonder nieuwbouwproject. Inmiddels zijn er al 29 verkocht! Ben jij opzoek naar een opmerkelijke woonervaring in Enschede? In een wijk vol creatieve energie en inspiratie? Dan is Het Lagerhuis jouw thuis.

Op de 4e verdieping ligt dit unieke penthouse met een vloeroppervlakte van 160m². Verder beschikt het appartement over 3 slaapkamers en een ruime loggia! Dit bouwnummer heeft een privé parkeerplaats in de kelder deze is in VON prijs opgenomen. Inclusief sanitair en SieMatic keuken.

Hier ervaar je de luxe van een volledige woning met het comfort van een ruim appartement. Dit penthouse is heerlijk licht dankzij de vele raampartijen aan drie zijden van het gebouw maken van dit penthouse een uniek appartement. Dit penthouse beschikt hier in elk geval over drie ruime slaapkamers, een mooie badkamer en een riante living met een keuken van groot formaat. En dan stap je ook nog eens zo op je balkon.

Kenmerken:
- circa 160 m² woonoppervlakte;
- Met balkon van circa 9 m²;
- 4 kamers (3 slaapkamers);
- Vierde (bovenste) verdieping;
- Compleet met SieMatic keuken en sanitair;
- Je kunt kiezen voor meerdere indelingsvormen;
- Dit Penthouse heeft een privé parkeerplaats in de kelder deze is in VON prijs opgenomen;

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 754.000,-
Woonoppervlakte 160 m2
Inhoud 441 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
36 € 744.000,- 160 m2 3 441 m3 Te Koop