Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Terug naar Project

Bouwkavel Bernard Roerinkstraat

PRACHTIG PLAN DE BLEEKERIJ IN BOEKELO!

Half verscholen in het groene achterland van Enschede ligt Boekelo. Een prachtig plaatsje met een rijk industrieel verleden. In het hart van het plaatsje zorgde ooit de stoomblekerij, met onder meer een heus spooremplacement, voor grote bedrijvigheid. Op deze historische plek is de rust weergekeerd. Wél wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van De Bleekerij: een bijzondere wijk met een brede variatie aan woonmogelijkheden, waarbij essentieel industrieel erfgoed behouden is gebleven.

De Bleekerij is niet zomaar een nieuwbouwwijk. De diverse woningen en appartementen zijn op een bijzondere manier samengebracht met de bestaande gebouwen. Een deel van de historische bebouwing (waaronder het Pakhuis en het Ketelhuis) is gehandhaafd gebleven.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 207.250,- tot € 260.000,-
Kavel 550 m2 tot 733 m2
Woonoppervlakte 1 m2 tot 2 m2
Inhoud 2 m3 tot 1 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
314 - 730 m2 0 Verkocht
329 - 550 m2 0 Verkocht