De Assinkhof

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen op de Assinkhof
Aan de Hengelosestraat te Enschede, op de plek waar vroeger zalencentrum de Assinkhof gevestigd was, staat iets moois te gebeuren! Gelegen schuin tegenover het prachtige Ledeboerpark, nabij het centrum en alle voorzieningen. Een markante locatie die vraagt om een nieuwbouwontwikkeling die de plek en het monumentale pand eer aandoet. Het historische hotel-restaurant blijft bewaard en wordt een kleinschalig appartementengebouw. Daarnaast komen er 20 grondgebonden woningen in verschillende types, waarbij heel duidelijk de karakteristieke bouwelementen terugkomen. Voor elk wat wils!

Schrijf je alvast in!
Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject en wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen op de Assinkhof? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief door op de button ‘Houd mij op de hoogte’ te klikken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Assinkhof
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden