Heidevlinder Zuid

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 277.500,- tot € 317.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 87m2
Kaveloppervlak
91 - 142m2
Inhoud
322 - 322m3

Over dit project

START VERKOOP 10 JUNI 2024!

De verkoop van de 23 betaalbare en duurzame starterswoningen (energielabel A++++) is gestart.

Financiële check Nieuw Wonen Twente Hypotheekadviseurs
Kopers (en potentiële kopers) van een House2Start Woning Heidevlinder Zuid kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van Nieuw Wonen Twente, de hypotheekpartner van House2Start. Vanaf nu kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen bij één van onze adviseurs. Uitgebreide informatie hierover vind je onder de downloads in het stappenplan.

Start verkoop
Op maandag 10 juni 2024 om 13:00 uur is de online verkoop gestart. Vanaf nu staan alle verkoopdocumenten online en zijn te downloaden via nieuwwonentwente.nl onder het project Heidevlinder Zuid. Via je account kun je aangeven welke woning jij wilt kopen.

Je inschrijven voor de woningen kan tot 19 juni 2024, 23:59 uur. Je kunt uiteraard meerdere voorkeuren aangeven. Zorg ervoor dat je je inschrijving digitaal ondertekend hebt. Zodra je ondertekend hebt is de inschrijving compleet en afgerond.

Het plan
Geniet van je gezellige, compacte woonkamer met de keuken gesitueerd aan de tuinzijde. Op de verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers, de moderne badkamer en een berging met opstelplaats voor de wasmachine. Maar dat is nog niet alles! De tweede verdieping is nu ingericht als één grote zolderruimte, maar hier kun je ook eenvoudig de derde slaapkamer maken of een handige werkkamer. In de achtertuin staat de berging voor je fietsen en tuinspullen. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats, zodat je altijd een plek hebt voor je auto. Een heerlijk comfortabel, duurzaam en energiezuinig (t)huis! Deze woning is een volwaardige één- of tweepersoons woning - van alle gemakken voorzien - maar je kunt er natuurlijk ook wonen met een klein gezin.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heidevlinder Zuid
Start verkoop
10-06-2024
Woningen
23 van 23 beschikbaar
Prijs
€ 277.500,- tot € 317.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden