Thomas de Keyserstraat Enschede

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 332.500,- tot € 349.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 114m2
Kaveloppervlak
118 - 153m2
Inhoud
399 - 387m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

8 energieneutrale woningen
In de geliefde woonwijk Stadsveld in Enschede-West maken portiekflats plaats voor gloednieuwe eengezinswoningen. Aan de Thomas de Keyserstraat verrijzen 8 hoek- en tussenwoningen met standaard drie slaapkamers, een houten tuinberging en een vaste parkeerplaats op eigen terrein. Daarmee zijn de woningen ideaal voor stellen en gezinnen. Je woont hier straks in een duurzaam en energieneutraal huis in een bestaande wijk met veel groen en alle voorzieningen dichtbij. De woningen zijn gebouwd volgens ENG-eisen (Energie Neutraal Gebouw) met onder andere triple glas, zonnepanelen en vloerverwarming op eerste en tweede woonlaag.

Schilderachtig wonen
Wie straks de Thomas de Keyserstraat inloopt, zal verbaasd staan van de schilderachtige aanblik van de woningen. De zandkleurige gevels met fraai ribbelmetselwerk, de luxe uitstraling dankzij luifels, Franse balkons en het donkere pannendak. Voeg daarbij nog de groene hagen die bij het plan zijn inbegrepen. Grote kans dat je zegt: ‘Wauw’.

De woningen aan de Thomas de Keyserstraat zijn Fijn Wonen-woningen. Fijn Wonen is een duurzaam en innovatief woonproduct van Van Wijnen. De losse elementen worden in de woningfabriek in Heerenveen geproduceerd en op de bouwplaats samengesteld. Een Fijn Wonen-woning is compleet en van hoge kwaliteit. Bovendien heeft de woning een relatief korte bouwtijd. Iets voor jou?

De wijk Stadsveld is verder goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlak bij de oprit naar de snelweg A35. Ook vind je alle voorzieningen binnen handbereik. 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thomas de Keyserstraat Enschede
Woningen
0 van 8 beschikbaar
Prijs
€ 332.500,- tot € 349.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Zuiden
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden