Bouwkavel "De Bult"

Enschede - Enschede
Archief

€ 125.000,- tot € 125.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
475 - 475m2

Over dit project

Op fietsafstand van het centrum, aan de rand van Enschede bieden wij een laatste bouwkavel aan! Wil je graag een woning bouwen op een kavel van 475 m², Met voorzieningen op loopafstand? Dan is deze kavels iets voor jou!
 
Ruime bouwkavel gelegen aan de Bultsweg/Zwarteweg aan de rand van Enschede!
 
Bouwkavel:  475 m², ca. 27 x 16,5 meter voor € 125.000,- v.o.n.
 
De volgende kosten zijn wel en niet inbegrepen:
- Kosten voor inmeten van het kadaster zijn voor rekening van verkoper
- Overdrachtsbelasting 6% voor rekening van verkoper
- Aanleg oprit zijn voor rekening van koper
- Kosten legaliseren bestemmingsplan zijn voor verkoper
- Project notaris: Hofsteenge & Wesseling
- Link voor bestemmingsplan informatie: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0153.20101314-0003/r_NL.IMRO.0153.20101314-0003_2.25.html
 
Andere kosten zoals bouwkosten, terreininrichting, afvoer overtollige grond, honoraria architect en overige adviseurs, leges omgevingsvergunningen, eenmalige aansluitkosten van gas, water, elektra, riolering, CAI, telefoon/internet, kosten in verband met de eventuele financiering; afsluitprovisie voor een hypothecaire geldlening, notariskosten en het op de inschrijving van de hypotheek in het kadaster verschuldigde kadastraal recht van de woning zijn niet in de koopsom inbegrepen. Afvoer van eventueel vrijkomende grond komt voor rekening van koper. De genoemde kaveloppervlaktes zijn circa maten; een geringe afwijking in kaveloppervlakte is mogelijk.
 
Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.
 
Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwkavel "De Bult"
Start verkoop
2021 (2e kwartaal)
Koopwoningen
1
Prijs
€ 125.000,- tot € 125.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden