energie vergelijken

Droom in Robson

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 146m2
Kaveloppervlak
105 - 166m2
Inhoud
507 - 589m3

Over dit project

NU IN VERKOOP
Het mooiste stukje van de Blekerstraat in Enschede was ooit het domein van de Robson fabriek. Op het voormalig fabrieksterrein worden 14 eigentijdse stadswoningen gebouwd, geïnspireerd door de architectuur van de Delftse School. Hier woon je op een unieke locatie, lekker dicht bij het centrum, in een stijlvolle woning die zeer compleet wordt opgeleverd.

Vanaf nu zijn de prijzen, plattegronden en verdere gegevens bekend, en jij kunt je online inschrijven voor de woning van jouw voorkeur. Inschrijven kan tot maandag 2 november 23.59 uur. Daarna worden de woningen toegewezen. Wie weet woon jij straks aan die mooie Blekerstraat!

IN DE STIJL VAN DE DELFTSE SCHOOL
De drielaagse woningen zijn geïnspireerd door de architectuur van de Delftse School. Een authentieke stijl in een moderne uitvoering. De stijl kenmerkt zich door een robuuste baksteenarchitectuur met verfijnde details en speelse elementen. Opvallend zijn de verschillende ramen, groot, klein of iets naar voren springend, die elk hun eigen verhaal vertellen en samen een verrassende compositie vormen. Deze Delftse School architectuur zie je ook terug in de steile kap, de sierlijke dakkapellen en de kenmerkende entrees. Wie droomt daar niet van?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Droom in Robson
Koopwoningen
14
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden