De Laares - Ooster Es

Enschede - Enschede
Archief

€ 377.500,- tot € 495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 159m2
Kaveloppervlak
210 - 308m2
Inhoud
542 - 627m3

Over dit project

In deze allerlaatste fase in nieuwbouwproject De Laares in Enschede, worden twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen gebouwd. De nieuwe woningen zullen gasloos gebouwd worden en zijn energiezuinig met een EPC van circa 0,0 tot 0,2.

Thuiskomen, doe je in De Laares.
De Laares is een prachtig voorbeeld van hoe een oud stadsdeel weer tot bloei is gebracht. Prachtig aangelegde straten met volop hagen en mooie bomen voor een heel natuurlijk en groen gevoel. Hier woon je met het comfort van nu en met een vleugje nostalgie, op een plek waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. In de Laares woon je in een levendige wijk, heb je je dagelijkse voorzieningen bij de hand, zoals o.a. de geliefde basisschool De La Res, medische voorzieningen, de sportschool, kinderopvang en een aantal heerlijke speelplekken voor de kinderen. De bruisende binnenstad van Enschede heb je hier ook nog eens binnen handbereik!

Plan Ooster Es
Het allerlaatste plan in de Laares biedt verschillende typen twee-onder-een kap woningen en vrijstaande woningen in de karakteristieke stijl van de jaren ’20. Het plan Ooster Es is gelegen aan de karakteristieke Oosterstraat en aan de Korenbloemstraat en bied je alle ruimte. De woningen hebben verschillende architectuurstijlen wat een mooie diversiteit oplevert. Alle woningen hebben een ruime living en doordat de keuken een open verbinding heeft met de woonkamer ontstaat er een riante leefruimte. De eerste verdieping bied je drie ruime slaapkamers en een luxe complete badkamer. Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping. Deze open zolder is vrij indeelbaar.

Nieuwsgierig geworden? Op de site delaares.nl vind je nog meer informatie over het plan en daar kun je je inschrijven. Ga gauw kijken en laat je verrassen door de charme van dit plan. Prijzen vanaf € 377.500,= v.o.n. tot € 495.000,- v.o.n.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Laares - Ooster Es
Koopwoningen
30
Prijs
€ 377.500,- tot € 495.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden