Nieuwbouwplan Bosbeekjuffer

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 342.000,- tot € 424.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 156m2
Kaveloppervlak
301 - 686m2
Inhoud
557 - 570m3

Over dit project

In de jonge buurt Cascade gaan tien ruime, robuuste nieuwbouwwoningen gebouwd worden; Nieuwbouwplan Bosbeekjuffer. De woningen zijn NU in verkoop!

– Bosbeekjuffer kavels 301 m² tot 686 m² – woonoppervlakte van 152 tot 156 m² – Prijzen vanaf € 342.000,-

Bosbeekjuffer: Tien ruime (half)vrijstaande woningen
Stoer, ruim en robuust met bijzonder metselwerk: dat is woningtype Bosbeekjuffer in een notendop. De architectuur van deze woningen is gebaseerd op de Haagse School en sluit aan op de bestaande woningen in de buurt. De
voordeur heeft een houtstructuur wat voor een dorpse uitstraling zorgt. Van de tien woningen zijn er zes twee-onder-één-kapwoningen en vier vrijstaande woningen. Ze hebben allemaal een vrijstaande berging en de entree aan de zijkant. De woningen zijn zeer energiezuinig en in de basis voorzien van zonnepanelen op het dak. Hier woon je groen en gezellig in een parkachtige omgeving. Contact met je buren, een praatje op straat en kinderen die samen spelen, is hier nog heel normaal. Er zijn diverse voorzieningen in de directe omgeving zoals basisscholen, winkels en het openbaar vervoer.

De woningen Bosbeekjuffer hebben een sfeervolle en dorpse uitstraling, en ze zijn zeer ruim, licht en comfortabel van binnen. Je hebt hier alle ruimte voor je hele gezin. De woningen hebben een minimale kaveloppervlakte van circa 301 m² tot maar liefst 686 m². Alles is optimaal geïsoleerd en geventileerd waardoor je altijd een behaaglijk binnenklimaat hebt en je energielasten laag zijn. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De woningen worden gebouwd met onderhoudsvriendelijke materialen. Standaard zijn de woningen aangesloten op gas, maar wil je gasloos wonen, dan is dat ook een optie. De woningen hebben allemaal dezelfde 1e en 2e verdieping, maar de begane grond verschilt bij 2 woningen. De bouwnummers één en vijf hebben een erker die voor nog meer leefruimte zorgt en de woning extra karakter geeft.

Kortom: Ben je op zoek naar een betaalbare en toch zeer ruime nieuwbouwwoning (minimaal 152 m² woonoppervlakte) en je wilt ook graag een ruime kavel (vanaf 301 m²)? Schrijf je dan snel in voor één van deze tien ruime woningen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouwplan Bosbeekjuffer
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10 (waarvan 9 beschikbaar)
Prijs
€ 342.000,- tot € 424.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden