Terug naar Project

Hoog op Zuid - Type B2

Op zoek naar een fantastisch uitzicht in Enschede?
We mogen 8 appartementen aanbieden op de 7e en 8e etage met een ongeëvenaard uitzicht! Op steenworp afstand van het stadscentrum en langs de belangrijkste uitvalswegen, is een prachtig appartementengebouw gerealiseerd. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen waarvan de bovenste 8 appartementen net dat extra's bieden zoals een strakke en comfortabele pvc vloer, en een luxe keuken met licht stenen aanrechtblad.

Indeling appartementen
Alle appartementen hebben een woonkamer met toegang tot het balkon en twee slaapkamers. Luxe keuken, moderne badkamer en de appartementen beschikken over vloerverwarming. De totale oppervlakte varieert van 79 m² tot 89 m². Elk appartement beschikt over een eigen afsluitbare, inpandige berging. In de kelder en op het parkeerdek zijn in totaal 68 parkeerplaatsen, waarvan enkele met laadpalen.

Hierbij een aantal belangrijke zaken op een rijtje:

- Huurprijzen liggen tussen €1.265,- en €1.430,- per maand;
- De appartementen zijn beschikbaar vanaf 1 november;
- Servicekosten circa 50,- euro per maand (onderhoud lift, schoonmaak algemene ruimtes, elektra algemene ruimtes, glasbewassing, onderhoud installaties). Het eerste jaar betreft nog een inschatting, dit bedrag kan na een jaar worden bijgesteld in verband met de werkelijke kosten;
- De appartementen worden sausklaar opgeleverd;
- Aangesloten op het warmtenet en voorzien van vloerverwarming;
- De keuken is uitgevoerd in een taupekleur met een gebroken wit aanrechtblad en beschikt over een combi oven/magnetron, inductiekookplaat, RVS afzuigkap, koelvriescombinatie en een vaatwasser;
- Borgstelling van 1x de maandhuur (hier kan door verhuurder van worden afgeweken);
- Minimale huurtermijn 12 maanden;
- Inkomensnorm van 3,5x het huurbedrag (bruto inkomen per maand), partner wordt hierbij voor de helft meegerekend.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 1.195,- tot € 1.430,-
Woonoppervlakte 88 m2
Inhoud 230 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
5.07 - 88 m2 2 230 m3 Verhuurd
6.03 - 88 m2 2 230 m3 Verhuurd
7.03 - 88 m2 2 230 m3 Verhuurd
8.03 - 88 m2 2 230 m3 Verhuurd