Terug naar Project

Type C2

Met ca 160 m² is ook dit weer zo’n heerlijk ruime woning. Een tussenwoning gelegen aan de Zuiderval. Van deze woning is er maar één in het project!

Indeling begane grond: vanaf het straatniveau ga je een klein trapje op naar een terrasje bij de voordeur. Via het hoger gelegen gedeelte bij de voordeur kom je in de ruime woonkeuken van ca. 45 m². De toepassing van een vide vanaf de voordeur tot in de keuken, maakt de ruimte extra licht en net even anders! Vanuit de woonkeuken is er toegang tot het toilet en de inpandige berging. De berging is van buiten bereikbaar via de achterzijde van de woning. Deze woning heeft in plaats van een tuin op de eerste verdieping een terras over de volle breedte van de woning.

Eerste verdieping: de hele verdieping is bestemd als woonkamer. Met extra veel daglicht door de vide aan de ene kant en toegang tot het terras aan de andere kant, is dit een heerlijke ruimte om te relaxen. Het terras is gelegen op het westen, waardoor je hier kan genieten van de middag- en avondzon.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer, badkamer en een kleine kamer, die bijvoorbeeld geschikt is als werkkamer.

Derde verdieping: deze verdieping biedt twee slaapkamers en een technische ruimte.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 1.100,- tot € 1.600,-
Kavel 71 m2
Woonoppervlakte 160 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
14 € 1.100,- tot € 1.600,- 71 m2 160 m2 3 - Te Huur