Terug naar Project

Type A3

Er zijn twee hoekwoningen van woningtype A3. Ook weer bijzondere woningen en zelfs nog een flinke slag groter, namelijk ca. 160 m² woonoppervlak.
Deze woningen hebben op de begane grond geen tuin, maar een royaal terras van ca. 40 m² op de eerste verdieping. In plaats van een houten berging heeft deze woning een aangebouwde stenen berging van ca. 10 m².

Indeling begane grond: vanaf het straatniveau ga je een klein trapje op naar een terrasje bij de voordeur. Via de voordeur aan de zijkant kom je in een ruime hal met toilet. De hal biedt toegang tot de enorme woonkeuken van ca. 44 m². De woonkeuken heeft een klein niveauverschil in de ruimte; iets verhoogd en heb je nog een mooie ruimte om bijvoorbeeld heerlijk te relaxen. Door de hoge vide is dit een ruimte met volop daglicht.

Eerste verdieping: op deze verdieping vind je een riante woon-/zitkamer van ca. 25 m².

Tweede verdieping: vanuit de woonkamer gaat een trap naar de tweede verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een badkamer.

Derde verdieping: deze verdieping biedt een slaapkamer en een technische ruimte, die tevens ruimte biedt om de nodige spullen op te bergen.

Kortom: een heerlijk ruime hoekwoning, met een enorm terras, volop ruimte en daglicht en een bijzondere indeling met woonkamer en keuken verdeeld over twee woonlagen.

Kenmerken

Algemeen
Type Huurwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 1.100,- tot € 1.600,-
Kavel 96 m2
Woonoppervlakte 167 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 € 1.100,- tot € 1.600,- 96 m2 167 m2 3 - Te Huur
22 € 1.100,- tot € 1.600,- 96 m2 167 m2 3 - Te Huur