energie vergelijken

Terug naar Project

Ets

NU IN VERKOOP!
CANVAS JANNINKKWARTIER

H?t stadshof van Enschede. Zo luidt de slogan van het Janninkkwartier. Alle nieuwe woningen komen om groene hoven, rustig en natuurlijk ingericht. Zo ook de woningen van CANVAS. Je woont in CANVAS al vanaf ? 319.000,- v.o.n.

In CANVAS woon je op de grens met de binnenstad van Enschede (slechts enkele minuten lopen). Even verderop ligt het Cromhoffpark, hoewel je voor natuur en rust ook je eigen achtertuin in kan lopen. Aan je priv?tuin grenst namelijk een prachtige binnentuin die je deels met je buren en een landschapsarchitect ontwerpt.

TEKEN JE MEE OF TEKEN JE HIER?
Op ??n van de laatste nieuwbouwlocaties binnen de singels van Enschede bepaal jij hoe jij wilt wonen. Voor alle woningen van CANVAS heb je de keuze om je woning samen met de architect in te delen naar jouw wensen. Of ga je liever voor gemak en ben je een snelle beslisser? Kies dan voor de instapklare woning inclusief keuken, badkamer en toilet.

MEE TEKENEN: WONING OP MAAT KOPEN
Een woonkeuken aan de tuin, wonen op de eerste verdieping, een vide? Het kan allemaal! Om je CANVAS-woning naar jouw wensen af te maken ga je twee keer met de architect om tafel om jouw ideale plattegrond te tekenen en je kiest en koopt zelf je keuken, badkamer en sanitair.

HIER TEKENEN: EEN COMPLETE WONING KOPEN
De architect heeft de woning voor je ingedeeld en kan uitgerust worden met keuken, badkamer en toilet. Bij oplevering trek je er dus zo in. Je kunt de woning upgraden door te kiezen uit een uitgebreide optielijst.

Wat je ook kiest: alle woningen hebben een priv?tuin, eigen parkeerplek en toegang tot de gezamenlijke binnentuin!

DE STADSWONINGEN VAN CANVAS ZIJN EEN STATEMENT OP ZICH
De basisontwerpen voor de woningen zijn een statement op zich. De woningen zijn relatief breed, met de lange gevels naar de straat en tuin. Er ontstaat daardoor veel meer ruimte voor ramen en daarmee natuurlijke lichtinval en uitzicht. Waar de ramen en gevels komen, is afhankelijk van de plattegrond die jij en je buren nog gaan bepalen. Daardoor ontstaan verspringende raampartijen die aan de buitenzijde een eigen signatuur geven aan elke woning.

SAMEN MET JE BUREN RICHT JE EEN DEEL VAN DE BINNENTUIN IN
De gezamenlijke binnentuin is een verlengstuk van je priv?-tuin. Samen met je buren maak je keuzes over de inrichting van een deel van dit binnengebied. Denk bijvoorbeeld aan een grote picknicktafel, een kas en of een trampoline. KUUB heeft hiervoor budget gereserveerd en organiseert enkele collectieve bijeenkomsten met de landschapsarchitect. Zo maken jullie samen de definitieve beslissing en leer je je buren alvast kennen voordat je er komt wonen.

CANVAS. TEKEN VOOR JE WOONDROOM.
In Canvas voel je je thuis! Bekijk de virtuele tour op: https://canvasjanninkkwartier.nl/virtuele-tour/

Bijzonderheden type Ets:
- 2,5 woonlagen
- Vanaf circa 155 vierkante meter woonoppervlakte
- Priv?tuin vanaf circa 60 vierkante meter
- Prijs vanaf ? 419.500,- v.o.n.

Nieuw Wonen Twente is d? nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag. Nieuw Wonen Twente; D? nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 419.500,- tot € 425.500,-
Kavel 139 m2 tot 167 m2
Woonoppervlakte 156 m2 tot 172 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2 - 167 m2 172 m2 - - Geleverd
9 - 139 m2 156 m2 - - Verkocht