Terug naar Project

Jannink Courtyard - 2 markante hoek herenhuizen aan het park

JANNINK COURTYARD
18 unieke woningen op een historische plek!

Houd je van de stad en wil je tegelijk genieten van ruimte, vrijheid, rust en comfort? Wil je je eigen leefruimte creëren, omringd door je geliefden, eigentijdse architectuur en stijlvol design? Deze unieke woonplek heeft het; Jannink Courtyard.

2 MARKANTE HOEK HERENHUIZEN AAN HET PARK
Deze woningen gelegen op de hoek van het straatje beslaan maar liefst 250 en 258 m2(!) Hier kun je kiezen voor je eigen binnenhuisarchitectuur want je hebt alle ruimte.

Begane grond: de robuuste gevels zijn opgebouwd van bakstenen en verspringende natuurtinten. Je komt thuis in een hal die zo groot is als een kamer, met ruimte voor bijvoorbeeld een grote garderobekast. De benedenverdieping laat zich het beste inrichten als luxe riante leefkeuken en een heerlijk werkkamer, maar je kunt hier gerust nog een royale zithoek creëren. Door de vide op de eerste verdieping is een deel van het plafond dubbel zo hoog. Aan de achterzijde open je heerlijk de deuren naar de tuin, om samen te eten of te ontspannen in de open lucht.

Verdieping 1: de eerste verdieping met vide is een perfecte plek voor de living. Plaats er grote loungebanken, of kies voor een klassieke stijl. Op deze verdieping bevindt zich ook een ruime kamer, die je bijvoorbeeld kunt inrichten als slaap-/kinderkamer of studeerruimte. Keuzevrijheid: voor het ultieme loftgevoel kun je deze kamer weglaten.

Verdieping 2 en 3: op de bovenste twee verdiepingen vind je vier grote slaapkamers, die je natuurlijk ook elk een andere bestemming kunt geven of anders kunt indelen. De drie kamers op de tweede verdieping zijn beide groot genoeg voor een tweepersoonsbed en hier bevindt zich ook de luxe badkamer met een badmeubel van 1.20 meter breed en een gescheiden toilet. Op de topvloer bevindt zich de masterbedroom. Hier maak je een plek die helemaal van jezelf is, bijvoorbeeld met een walk-in closet of een zithoekje om lekker tot rust te komen. Een alternatief is om hier een privéverdieping voor een ouder kind van te maken Op deze woonlaag bevindt zich ook nog eens een kleinere kamer en de was- en droogruimte. Tevens geeft deze topvloer doormiddel van openslaande tuindeuren toegang tot een heerlijk dakterras.

Wat bieden deze herenhuizen jou zoal:
* woonoppervlak van 250 en 258 m²;
* gesitueerd rond een groene binnentuin;
* bijzondere combinatie van architectuur en landschapsarchitectuur;
* privé-parkeerplaats met berging in de ondergrondse parkeergarage;
* hoogwaardige keuken en badkamer;
* riante tuinen;
* gasloos en energieneutraal;
* zonnepanelen.

Jannink Courtyard is een uniek plan op een historische plek!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 690.000,-
Kavel 88 m2 tot 140 m2
Woonoppervlakte 250 m2 tot 258 m2
Inhoud 1.005 m3 tot 975 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
10 € 690.000,- 258 m2 0 975 m3 Te Koop
17 € 690.000,- 250 m2 0 1.005 m3 Te Koop