Ooster Es

Enschede
Actueel aanbod

€ 367.500,- tot € 505.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 159m2
Kaveloppervlak
209 - 313m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Hier worden prachtige eengezinswoningen ontwikkeld. Deze twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gelegen in de vernieuwde wijk De Laares in het centrum van Enschede. Hier geniet u van modern wooncomfort, duurzaamheid, de voorzieningen van de stad en de levendigheid van de wijk.

De woningen die op de Ooster Es staan, zijn in hun ontwerp geïnspireerd op de stijl van de jaren 1900-1920. Denk daarbij aan flauwe dakhellingen, overstekking, ornamenten, dieptesprongen, verschil in metselwerk, veel aandacht voor details. Bewoners van de Ooster Es leven straks in een karakteristiek huis dat niet te vergelijken is met gewone nieuwbouw. Het ontwerp van hun huizen toont veel respect voor de traditionele architectuur en ademt een sfeer van nostalgie en romantiek. De nieuwe woningen zullen gasloos gebouwd worden en energiezuinig zijn met een EPC van circa 0,0

Bent u geïnteresseerd in een van de woningen van Ooster Es, schrijf u dan in als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ooster Es
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
30
Prijs
€ 367.500,- tot € 505.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijn@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden