De Laares

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Laares, nieuwbouw woningen in Enschede

De nieuwbouw wijk De Laares is aan de noord-oost kant van Enschede gelegen. WOM De Laares ontwikkelt hier het project vijf buurten: de Singel Es, de Ooster Es, de Twentse Es, de Nieuwe Es en de Bloemen Es. Elk van deze Essen bestaat uit een 'buurt' met rijwoningen (met een tuin), vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

De Ooster Es

Uw huis moet een thuis zijn. Een plek waar u kunt ontspannen na een lange werkdag, waar uw kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, waar u lekker kunt koken en borrelen met vrienden of waar u zich heerlijk terug kunt trekken en ruimte heeft voor uw hobby’s. In Enschede aan de Laares geniet u van modern wooncomfort, duurzaamheid, de voorzieningen van de stad en de levendigheid van de wijk.

In Ooster Es bieden wij u de ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van uw nieuw te bouwen huis, nog voordat we in verkoop gaan.
Heeft u belangstelling voor dit project? Schrijf u dan nu in als belangstellende via de website www.delaares.nl, vertel ons uw woonwensen en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Laares
Koopwoningen
30
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijn@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden