energie vergelijken

Operahof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Archief

€ 115.000,- tot € 145.700,-

Over dit project

8 CPO kavels - ALLE KAVELS STAAN ONDER OPTIE.
Je kunt je nog inschrijven als reserve kandidaat via de projectwebsite operahof.nl.

De acht vrije kavels in Operahof, een splinternieuw stukje Enschede, op de hoek van de Javastraat en de Perikweg in de wijk Hogeland, zijn nu in verkoop gegaan van 23 november tot 7 december 23.59 uur. Op één van deze acht vrije kavels, krijg jij de kans om je eigen droomwoning te realiseren. Via CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) bouw je in samenwerking met je nieuwe buren jouw eigen hoek- of tussenwoning, op een ruime kavel tot wel 259 m². Tuingericht of straatgericht wonen, het aantal kamers, of een uitbouw, dat bepaal je helemaal zelf!

Wil jij wonen in deze gezellige buurt, in de luwte van de stad? Dan kun jij je inschrijven en een bod uitbrengen voor jouw favoriete kavel(s) via de projectwebsite; operahof.nl! De kavels worden verkocht door middel van een bieden vanaf prijs. De bieden vanaf prijzen variëren van € 115.000 tot € 145.700.
Let op: wacht niet te lang. De inschrijving sluit dinsdag 7 december 23.59 uur.

Samen bouwen met je buren
Dit is een bijzonder stukje Operahof, want hier bepalen 8 kopers samen wat voor bebouwing er komt te staan. Je koopt een kavel en zoekt samen met de andere CPO-kopers een architect en een aannemer uit. Zo heb je alle vrijheid van zelf laten bouwen, met de prijsvoordelen van een collectief. De 8 kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) liggen naast elkaar aan de Floresstraat. Op de kavels is ruimte voor twee woonblokken van in totaal acht woningen: vier tussenwoningen en vier hoekwoningen. De kavels variëren van 177 m² tot 259 m². Alle kavels liggen met de voorzijde aan de Floresstraat en hebben een diepe tuin op het westen die grenst aan een rustig binnenhofje.

De voordelen van CPO. Het bouwen van jouw droomhuis heeft meerdere voordelen:
- Ten eerste hebben jij en je nieuwe buren zeggenschap; jullie beslissen zelf hoe jullie woningen er uit komen te zien. Denk hierbij aan ontwerp en indeling, maar ook aan de afwerking en opties. De mogelijkheden beperken zich niet tot het aanbod van een ontwikkelaar.
- Je bepaalt zelf voor welk budget jullie een woning gaan bouwen.
- Je hebt zelf de kosten in hand en betaalt de kostprijs van je woning, niet de marktprijs, zoals bij een ontwikkelaar. Je bouwt dus goedkoper. Doordat je samen met je buren keuzes maakt, kan er schaalvoordeel ontstaan en wordt zelf bouwen nog aantrekkelijker.
- Je leert je toekomstige buren goed kennen, omdat er vaak overleggen plaats zullen vinden. Je kent je buren dus al voordat je de woning betreedt.

De eerste 35 nieuwe woningen in het plan Operahof zijn al gebouwd en bewoond. De wijk Hogeland is sociaal, mensen kennen en groeten elkaar, er is een jaarlijks buurtfeest en kinderen spelen heerlijk samen in speeltuin ’t Varvik of een van de andere speeltuintjes die de buurt rijk is. In de buurt zijn volop voorzieningen zoals scholen, sportclubs en winkels. En ook fijn: lopend sta je binnen 5 minuten op het Van Heekplein!

Verdere informatie vind je op de projectwebsite: operahof.nl.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Operahof
Koopwoningen
8
Prijs
€ 115.000,- tot € 145.700,-

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden