webdesign Enschede

Operahof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 336.000,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 154m2
Kaveloppervlak
157 - 336m2

Over dit project

Het plan Operahof is een splinternieuw stukje Enschede, op de hoek van de Javastraat en de Perikstraat, waar vroeger de Nederlandse Reisopera was gevestigd.
Dit gebouw is inmiddels gesloopt, maar er zit nog genoeg muziek in de wijk. Operahof is een ideale locatie, want je woont hier in een gezellige buurt, in de luwte van de stad en met alle gemakken en gezelligheid van een bestaande buurt.

Hier worden 43 gasloze, energieneutrale, robuuste en ‘groene’ woningen gebouwd in verschillende types: zeer ruime stadswoningen, twee-onder-één-kapwoningen in verschillende varianten en vrije kavels waarop via CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) gebouwd mag worden.
De vrije kavels gaan later in verkoop. In een woning in Operahof ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Operahof wordt een gezellige wijk met een gevarieerd aanbod aan woningen. De woningen sluiten voor een deel mooi aan bij de bestaande bouw in dit deel van de wijk Hogeland. Alle woningen worden inclusief keuken en badkamer en toilet met sanitair opgeleverd.

Daarnaast worden de woningen uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen waarmee jij je eigen energie kunt opwekken. Hoe compleet wil jij het hebben?

FANTASTISCHE LIGGING
Een ideale locatie! Want je woont hier in een gezellige buurt, binnen de Singel, op loopafstand van het centrum. Het is hier heerlijk wonen in de luwte, met de stad nabij. In de directe nabijheid van Operahof vind je alles wat je dagelijks nodig hebt. Supermarkten, speciaalzaken, horeca, scholen, sportverenigingen en zwembad Aquadrome… het is allemaal dichtbij! Je loopt zo naar de Kuipersdijk waar je je boodschappen kunt doen bij de supermarkt, maar waar je ook terecht kunt voor minder dagelijkse zaken zoals een banketbakker, pizzeria, schoenmaker en kapper.
Nog uitgebreider shoppen? Binnen 5 minuten sta je op het Van Heekplein. Een kopje koffie op een terrasje, even naar de gezellige markt of een avondje uit? Je kunt de auto thuis laten!

ENERGIENEUTRAAL WONEN
Alle woningen in Operahof zijn energieneutraal. Ze hebben een EPC (energie prestatie coëfficiënt) van 0 wat betekent dat de woning in principe net zo veel energie opwekt als gebruikt.
Deze goede score wordt bereikt door onder andere optimale isolatie en het gebruik van zonnepanelen.

GASLOOS WONEN
Operahof is volledig gasloos en sluit daarmee aan bij het wonen van de toekomst.
Nederland ondergaat de komende jaren een energietransitie. Het gebruik van aardgas wordt afgebouwd en we gaan over op hernieuwbare energie.
Er zijn verschillende manieren om een woning gasloos te maken, in Operahof gebruiken we de lucht/water warmtepomp. Dit is een beproefd en veilig systeem dat zorgt voor de verwarming van het huis en het warme water uit de kranen (tapwater).

De officiële inschrijftermijn is verstreken, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor alle beschikbare woningen. Schrijf je je in voor een woning die al onder optie is, dan word je aangemerkt als reservekandidaat. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van het plan Operahof: www.operahof.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Operahof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
43
Prijs
€ 336.000,- tot € 440.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden