energie vergelijken

Operahof

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Vooraankondiging: 8 CPO bouwkavels Operahof te Enschede

Dit jaar zullen de 8 CPO bouwkavels (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) aan de Floresstraat in verkoop gaan. Deze bouwkavels zijn onderdeel van het nieuwbouwplan Operahof waar Nijhuis Bouw Rijssen onlangs 43 prachtige stadswoningen en twee-onder-één-kapwoningen heeft gerealiseerd.

De CPO bouwkavels zijn een bijzonder onderdeel van het plan Operahof, want hier bepaal je samen met je toekomstige buren van de andere kavels wat je gaat bouwen. Samen neem je alle beslissingen, zoek je een architect en een aannemer en werk je direct samen met alle partijen in het bouwproces. Zo bouw je tegen kostprijs een woning op maat die precies aan jouw wensen voldoet.

Zeker weten dat je geen informatie mist?
Nadere informatie over onder andere de start verkoop, de stukken en de verkoopprocedure volgt later. Meld je alvast aan op de website operahof.nl én schrijf je in op onze website voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte!

Dus wil je graag zelf bouwen en wil je wonen op het Hogeland, binnen de singels, op loopafstand van het centrum en vele voorzieningen? Dan is dit je kans!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Operahof
Start verkoop
2022 (1e kwartaal)
Koopwoningen
8

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden