Operahof Enschede

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op de voormalige NRO-locatie zullen 2/-kap-, Hoek- en Rijwoningen worden gebouwd. Eventueel is er de mogelijkheid om als Collectief Opdrachtgever zelf een bouwkavel te kopen. Vooralsnog zijn hiermee een aantal partijen bezig om een goede invulling te geven aan deze prachtige locatie, gelegen aan de rand van het centrum. Het terrein wordt ontsloten door de Perikweg, Javastraat en Floresstraat. De monumentale bomen aan de Floresstraat zullen behouden blijven. Vooralsnog zullen het riante woningen met grote tuinen worden. De jaren 30-architectuur, met een vaste trap naar de 2de verdieping zal voor veel woonruimte zorgen. Daarnaast heeft het alle voordelen van nieuwbouw. Prijzen zijn slechts een indicatie en kunnen wijzigen wanneer de plannen anders worden.

Twee-onder-een-kapwoningen.
De twee-onder-een-kapwoningen zijn er in twee varianten: een royale versie van 5,7 meter breed en een extra brede variant van 6 meter. Van beide versies zijn ook weer twee varianten: met een dwarskap en een langskap. De woningen met een dwarskap hebben extra veel leefruimte op de tweede verdieping.

Elke woning heeft zijn eigen karakter. Fris wit, robuust donker of warm roodbruin, welke is jouw favoriet? De woningen krijgen een rijke uitstraling door de vele fraaie details. Kijk maar eens naar de horizontale accenten in het metselwerk, de subtiele dakoverstekken en de witte kleurvlakken in de gevels. Alle twee-onder-een-kapwoningen hebben een aangebouwde, stenen berging.

Rijwoningen.
De 5 riante rijwoningen vormen een korte rij, midden in het plangebied. Je woont hier tegenover een groenzone, dus je hebt mooi en vrij uitzicht. De woningen hebben een ruime tuin met een berging. De woningen zijn zeer royaal doordat ze een breedte hebben van maar liefst 6 meter.
Binnen de rij is afwisseling in het gevelbeeld. Zo hebben de hoekwoningen een opvallende verdeling in kleurvlakken en hebben enkele woningen net een andere gevelindeling of een Frans balkon. De woningen hebben een luifel boven de voordeur en worden opgeleverd inclusief aangelegde groene erfafscheiding.

Vrije kavels / (C)PO.
De 8 kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) liggen naast elkaar aan de Floresstraat. Dit is een bijzonder stukje Operahof, want hier bepalen 8 kopers samen wat voor bebouwing er komt te staan. Je koopt een kavel en zoekt samen met de andere CPO-kopers een architect en een aannemer uit. Zo heb je alle vrijheid van zelf laten bouwen, met de prijsvoordelen van een collectief.

Bij CPO ben je, samen met je toekomstige buren, zelf de projectontwikkelaar. Jullie organiseren je in een vereniging, nemen samen alle beslissingen en werken direct samen met alle partijen in het bouwproces. Zo bouw je tegen kostprijs een woning op maat die precies aan jouw wensen voldoet.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Operahof Enschede
Koopwoningen
43
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden