Stadszeggelt

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

De rust van de stad, klinkt tegenstrijdig? Niet in Stadszeggelt! Hier woon je super centraal tussen het centrum van Enschede, de geliefde wijk 't Zeggelt en de hippe buurt Roombeek. Zin in shoppen en een terrasje, een middagje chillen met de kinderen in een speeltuin of juist een museumbezoek? Je kunt alle kanten op! Dit is met recht ruim, nieuw en mooi wonen op de perfecte locatie.

Benieuwd naar de plannen? Binnenkort tonen we eerste beelden op de Sneak Preview- avond. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor deze avond? Schrijf u dan zo spoedig mogelijk in op www.stadszeggelt.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stadszeggelt
Koopwoningen
14
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Kantoor, Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden