Fit & Flex

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 1.085,- p.m. tot € 1.350,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
58 - 88m2
Inhoud
150 - 229m3

Over dit project

DE VERHUUR IS GESTART!

Het is zover! De verhuur van het project Fit & Flex is gestart. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor een van de 19 huurappartementen. Het inschrijven leggen we je later in deze tekst uit. Vergeet vooral niet je inschrijfformulier te ondertekenen en daarna te verzenden.

Dit jaar worden er 19 huurappartementen opgeleverd op de plek van de voormalige gymzaal, behorende bij de Ambachtsschool. Ontdek het unieke karakter van wonen binnen de singels, in de levendige wijk Boddenkamp. Dit voormalige gymgebouw is omgeturnd tot eigentijdse en hippe huurappartementen. Ervaar de perfecte mix van geschiedenis, modern comfort en de gezellige sfeer van Boddenkamp!

Inschrijven
Inloggen kan met jouw account via onze website. Heb je nog geen account? Maak deze dan eerst nog even aan. Het digitale inschrijven leggen we je graag even uit:
- Ga naar nieuwwonentwente.nl en klik op Account om in te loggen of je account aan te maken
- Ga naar 'mijn formulieren'
- Kies voor het digitaal inschrijfformulier 'Fit & Flex'
- Start met het invullen van het formulier. Vul deze zo volledig mogelijk in, onderteken het formulier en klik op verzenden.

Alle informatie zoals prijzen en plattegronden is te vinden op onze website onder het project Fit & Flex. Hier kun je ook alvast de huurvoorwaarden bekijken waaraan iedere huurder moet voldoen.

Belangrijke kenmerken:
- 2 en 3 kamerappartementen;
- Huurprijzen vanaf € 1.085,- tot € 1.350,-;
- Servicekosten vanaf € 61,- tot € 74,-;
- Gezamenlijke berging voor de fietsen;
- Vloerverwarming;
- Aansluiting op Ennatuurlijk (stadsverwarming);
- De appartementen worden opgeleverd inclusief vloerafwerking.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Fit & Flex
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 19 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.085,- tot € 1.350,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden