Newtonpark fase 2B

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 439.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 141m2
Kaveloppervlak
91 - 120m2
Inhoud
448 - 521m3

Over dit project

De verkoop van Newtonpark fase 2B is gestart. Heb je interesse in dit project? Ga dan naar de projectwebsite nieuwbouwinenschede.nl., bekijk alle informatie en vraag vrijblijvend een optie aan!

Nu fase 1 in aanbouw is en fase 2 in verkoop, is het tijd voor nieuw aanbod in Newtonpark. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 2B. Op de pagina woningen kun je impressies, plattegronden, kenmerken en prijzen per bouwnummer alvast bekijken. Deze nieuwe fase bestaat uit 13 woningen, in verschillende typen namelijk:

- Parkwoning 3-laags (4)
- Dekwoning 3-laags (9)

In deze fase hebben alle woningen in basis al enkele zonnepanelen op het dak liggen. Je nieuwe woning is door de zonnepanelen nog duurzamer en helemaal klaar voor de toekomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Newtonpark fase 2B
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 13 beschikbaar
Prijs
€ 395.000,- tot € 439.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden