Boswinkel appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Archief

€ 250.000,- tot € 407.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
63 - 99m2
Inhoud
221 - 342m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

AAN HET PARK - BOSWINKEL ENSCHEDE

Welkom in de intieme buurt Boswinkel, aan de gezellige, groene, bereikbare kant van Enschede. Een buurt waar buren elkaar echt nog kennen en waar meer groen is dan steen. Appartementen die helemaal klaar zijn voor de toekomst en flexibel ingedeeld kunnen worden, passend bij uw leefstijl.

De vernieuwde wijk "Boswinkel" is van alle gemakken voorzien en absoluut de plek waar u zich thuis gaat voelen! Met een goede bereikbaarheid vanaf de A35 gaat u gemakkelijk de wijk in en uit, ook erg handig voor familie en vrienden. Gek op natuur? Het complex is gelegen aan het park, dus u kijkt heerlijk groen weg! Het park leent zich daarnaast uitstekend voor een heerlijke wandeling met uw nieuwe buren. Liever de drukte opzoeken? Op de fiets bent u zo in het centrum waar u op de oude markt geniet van een hapje en een drankje. Ook op cultureel gebied is er genoeg te doen! Denk hierbij aan de bioscoop, het Rijksmuseum Twenthe of de vele prachtige historische textielfabrieken. Daarnaast kunt u in Enschede ook goed winkelen, met meerdere overdekte winkelcentra. Ook Boswinkel heeft een eigen winkelcentrum, op loopafstand gelegen. Erg handig voor de dagelijkse boodschap!

Dura Vermeer ontwikkelt 18 koopappartementen “Aan het park – Boswinkel”. De 18 appartementen worden gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen en moderne technieken, zodat u helemaal voorbereid bent op de toekomst! Het complex bestaat uit verschillende types: Amber, Berk, Ceder en Den. De appartementen variëren in grootte van circa 63 m2 tot 99 m2. Alle appartementen beschikken over een eigen berging en parkeerplaats, voor of naast het gebouw gelegen. Tevens zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en een ventilatiesysteem, dus altijd frisse lucht! De appartementen zijn volledig gasloos en voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boswinkel appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 250.000,- tot € 407.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden