Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Boswinkel appartementen

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen aan het park!
Wil jij in een buurt wonen waar plek is voor de hele 'familie'? De wijk Boswinkel biedt een fijn huis aan kopers en huurders. Een blijvend mooie tuinstedelijke buurt met een hecht familiegevoel. Een tuinstedelijke buurt zorgt voor een vriendelijke opzet met veel groen, die straks een fijn thuis biedt aan kopers en huurders in alle leeftijden.
Boswinkel
Boswinkel in een wijk aan de rand van Enschede. Een buurt waar plek is voor de hele ‘familie’. Waar je als familieleden genoeg ruimte hebt voor je eigen leven, maar elkaar ook regelmatig tegenkomt en makkelijk bij elkaar binnenloopt. Kortom, een buurt waar iedereen zich een gewaardeerd lid voelt van ‘de familie Boswinkel’. De flats uit de jaren '50 worden op dit moment gesloopt en de wijk is volop in ontwikkeling.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.aanhetpark-boswinkel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boswinkel appartementen
Koopwoningen
18
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden