Newtonpark fase 2

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 357.500,- tot € 499.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 156m2
Kaveloppervlak
107 - 150m2
Inhoud
425 - 580m3

Over dit project

NEWTONPARK FASE 2
De nieuwe fase bestaat uit 12 woningen, in verschillende typen namelijk:

- Parkwoning Special (3)
- Parkwoning 3-laags (2)
- Parkwoning (7)

Newtonpark wordt een fijn woongebied van hoge kwaliteit en veel aandacht voor architectuur, leefcomfort, verbinding en duurzaamheid. Dit is terug te vinden in de woningen met stoere en opvallende gevels, voldoende leefruimte in en rondom de huizen, energielabel A+++ en goede isolatie. In deze fase hebben alle woningen in basis al enkele zonnepanelen op het dak liggen. Je nieuwe woning is door de zonnepanelen nog duurzamer en helemaal klaar voor de toekomst.

In Newtonpark is veel aandacht voor groen, rondom de woningen is veel ruimte voor een parkachtige setting waar je elkaar kunt ontmoeten en kunt ontspannen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Newtonpark fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 12 beschikbaar
Prijs
€ 357.500,- tot € 499.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden