energie vergelijken

Hoog op Zuid

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Op een strategische locatie, aan de zuidkant van het Enschedese stadscentrum, verrijst aan de Zuiderval een in het oog springend appartementencomplex. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen. Van starters tot vitale senioren: iedereen kan hier heerlijk en duurzaam wonen. Je huurt al vanaf €995,- op basis van een 3-kamer appartement, inclusief parkeerplaats!

Wonen met alle gemakken van nu
Hoogwaardige oplevering, duurzaam in het energieverbruik, een ruim woonoppervlak en een rijkdom aan licht en uitzicht. In appartementengebouw Hoog op Zuid komt alles samen wat wonen zo prettig maakt. Een heerlijk begin van een wooncarrière voor de starter, een zorgeloze toekomst voor wie toe is aan een levensloopbestendig appartement. In Hoog op Zuid kruisen generatiepaden elkaar in volledige harmonie. En dat in een wijk die volop in ontwikkeling is.

In het unieke wooncomplex Hoog op Zuid komen 64 prachtige driekamerappartementen te huur. Het ligt aan de Zuiderval, op een steenworp afstand van het stadscentrum en langs belangrijke uitvalswegen. Alle belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. Hoog op Zuid wordt gasloos aangelegd. Met een aansluiting op het meest duurzame warmtenet van Nederland draag je bij aan een groene wereld.

Wonen in een wijk van de toekomst
De afgelopen jaren zijn in de directe omgeving van Hoog op Zuid al diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd, andere zijn nog in ontwikkeling. Er is veel aandacht voor de leefbaarheid in de wijk als geheel. Tegelijk wordt de infrastructuur, inclusief het openbaar vervoernetwerk, naar een hoog niveau getild. Een keuze voor een appartement in Hoog op Zuid is kiezen voor een fijne toekomst.

De appartementen
Alle appartementen hebben een woonkamer, een slaapkamer, een tweede slaapkamer of hobbykamer en een balkon/buitenruimte, waarvan een groot deel gericht op het zuiden. De totale oppervlakte varieert van 80 tot 90 m². Elk appartement beschikt over een eigen afsluitbare, inpandige berging. De grootste variatie tussen de afzonderlijke appartementen zit in de afmetingen van balkon of loggia: van 4m² tot 8m². Er is een afgesloten parkeergelegenheid, met 68 parkeerplaatsen, waarvan enkele met laadpalen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een plek voor jouw (elektrische) auto.

Blikvanger aan de Zuiderval
Hoog op Zuid is één van de nieuwbouwprojecten die een blikvanger wordt in de wijk ’t Getfert. In de wijk is flink ingezet op nieuwbouw die hand in hand gaat met vergroening. Nieuwe groene linten met vaste beplanting en bomen, gecombineerd met wandel- en fietspaden, geven de wijk een heel natuurlijke en vriendelijke uitstraling. De huidige investeringen in nieuwbouw, infrastructuur én groen maken dat ’t Getfert ook in de toekomst een ideale plek blijft om te wonen.

Makkelijk bereikbaar
Net buiten de hectiek van het centrum, maar met alles binnen handbereik. Dat is het fijne van Hoog op Zuid. Wanneer je de deur uitloopt, sta je binnen tien minuten in hartje Enschede. In de directe omgeving van jouw appartement zijn alle voorzieningen aanwezig. Met de ligging van Hoog op Zuid zit je binnen vijf minuten op de A35.

Ook de voorzieningen met het openbaar vervoer zijn perfect. Via uitstekende busverbindingen bereik je eenvoudig het station. Of lopend binnen een kwartier. Vanaf station Enschede brengen nationale, internationale en regionale treinen je naar andere steden in Nederland én Duitsland.

Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject en wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hoog op Zuid? Schrijf je dan in voor onze specifieke nieuwsbrief via de paarse ‘Ik heb belangstelling’-button.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoog op Zuid
Start verhuur
2022 (4e kwartaal)
Huurwoningen
64
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden