Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Hoog op Zuid

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 995,- p.m. tot € 1.200,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
79 - 89m2
Inhoud
206 - 231m3

Over dit project

Op steenworp afstand van het stadscentrum en langs de belangrijkste uitvalswegen, verrijst aan de Zuiderval een in het oog springend appartementencomplex. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen. 15 Maart 2023 om 9:00 uur start de verhuur! Van starters tot vitale senioren: iedereen kan hier heerlijk en duurzaam wonen. Je huurt al vanaf 995 euro op basis van een 3-kamer appartement, inclusief luxe keuken, badkamer, vloerverwarming en eigen parkeerplaats! Via hureninhoogopzuid.nl houden wij je op de hoogte van het nieuwbouwproject en hier kun jij je tevens inschrijven om in aanmerking te komen voor één van de appartementen.

Indeling:
Kelder:
Parkeerplaatsen en bergingen.

Begane grond:
Gesloten entree met postbussen, trappenhuis en toegang tot 2 liften, de overige bergingen en het parkeerdek.

Indeling appartementen:
Alle appartementen hebben een woonkamer met toegang tot het balkon, en twee slaapkamers. Luxe keuken, moderne badkamer en de appartementen beschikken over vloerverwarming. De totale oppervlakte varieert van 80 m² tot 90 m². Elk appartement beschikt over een eigen afsluitbare, inpandige berging. In de kelder en op het parkeerdek zijn in totaal 68 parkeerplaatsen, waarvan enkele met laadpalen.

Hierbij een aantal belangrijke zaken op een rijtje:
- Huurprijzen liggen tussen 995,- euro en 1.200,- euro per maand;
- Servicekosten circa 50,- euro per maand (onderhoud lift, schoonmaak algemene ruimtes, elektra algemene ruimtes, glasbewassing, onderhoud installaties). Het eerste jaar betreft nog een inschatting, dit bedrag kan na een jaar worden bijgesteld in verband met de werkelijke kosten;
- Bezichtiging niet mogelijk omdat het nieuwbouw betreft en nog in aanbouw is;
- De appartementen worden behangklaar opgeleverd (je dient het appartement zelf nog te behangen);
- Aangesloten op het warmtenet en voorzien van vloerverwarming;
- De keuken wordt uitgevoerd in het wit, met een donker aanrechtblad en beschikt over een combi oven/magnetron, inductiekookplaat, RVS afzuigkap, koelvriescombinatie en een vaatwasser.
- Verwachte oplevering van de huurappartementen zal eind 2023 zijn;
- Borgstelling van 1x de maandhuur (hier kan door verhuurder van worden afgeweken);
- Minimale huurtermijn 12 maanden;
- Inkomensnorm van 4x het huurbedrag (bruto inkomen per maand), partner wordt hierbij voor de helft meegerekend.

Procedure huur:
Belangstellenden kunnen het digitale informatiepakket vanaf 15 maart 2023 vinden op hureninhoogopzuid.nl. Het pakket bestaat uit informatie over de appartementen en tekeningen. Om in aanmerking te komen voor een appartement kun je op de projectwebsite hureninhoogopzuid.nl een account aanmaken. Na het inloggen vind je het inschrijfformulier. Tot 27 maart 2023, 9:00 uur kun je je inschrijven voor een appartement. Inschrijven houdt in dat je een volledige aanvraag hebt aangeleverd. Medio april zullen alle kandidaten worden gescreend en beoordeeld en zullen de opties worden toegewezen. Verhuur vindt plaats na goedkeuring verhuurder/eigenaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoog op Zuid
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
56
Huurprijs (p.m.)
€ 995,- tot € 1.200,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden