Hoog op Zuid

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 1.265,- p.m. tot € 1.430,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
79 - 89m2
Inhoud
206 - 231m3

Over dit project

Op zoek naar een fantastisch uitzicht in Enschede?
We mogen 8 appartementen aanbieden op de 7e en 8e etage met een ongeëvenaard uitzicht! Op steenworp afstand van het stadscentrum en langs de belangrijkste uitvalswegen, is een prachtig appartementengebouw gerealiseerd. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen waarvan de bovenste 8 appartementen net dat extra's bieden zoals een strakke en comfortabele pvc vloer, en een luxe keuken met licht stenen aanrechtblad.

Indeling appartementen
Alle appartementen hebben een woonkamer met toegang tot het balkon en twee slaapkamers. Luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, moderne badkamer en de appartementen beschikken over vloerverwarming. De totale oppervlakte varieert van 79 m² tot 89 m². Elk appartement beschikt over een eigen afsluitbare, inpandige berging en een toegewezen parkeerplaats in de kelder met in totaal 68 parkeerplaatsen, waarvan enkele met laadpalen.

Hierbij een aantal belangrijke zaken op een rijtje:

- Huurprijzen liggen tussen €1.265,- en €1.430,- per maand;
- De appartementen zijn beschikbaar vanaf 1 november;
- Servicekosten circa 50,- euro per maand (onderhoud lift, schoonmaak algemene ruimtes, elektra algemene ruimtes, glasbewassing, onderhoud installaties). Het eerste jaar betreft nog een inschatting, dit bedrag kan na een jaar worden bijgesteld in verband met de werkelijke kosten;
- De appartementen worden sausklaar opgeleverd;
- Aangesloten op het warmtenet en voorzien van vloerverwarming;
- De keuken is uitgevoerd in een taupekleur met een gebroken wit aanrechtblad en beschikt over een combi oven/magnetron, inductiekookplaat, RVS afzuigkap, koelvriescombinatie en een vaatwasser;
- Borgstelling van 1x de maandhuur (hier kan door verhuurder van worden afgeweken);
- Minimale huurtermijn 12 maanden;
- Inkomensnorm van 3,5x het huurbedrag (bruto inkomen per maand), partner wordt hierbij voor de helft meegerekend.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoog op Zuid
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 64 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.265,- tot € 1.430,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden