De Weverij

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
52 - 122m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

De Weverij is gelegen op één van de meest prominente plekken in de wijk Roombeek. Roombeek dankt zijn naam aan de beek die van oudsher door de wijk stroomt. Aan die beek vestigde zich aan het begin van de 20e eeuw verschillende textielfabrieken. Nu kunt u wonen op de plek waar vroeger de Twentse Textiel Maatschappij gevestigd was.

Het gebouw bestaat uit 116 appartementen. De twee-, drie- en vierkamer vrije sector huurappartementen hebben een woonoppervlakte vanaf ca. 50 m² tot 116 m². De woningen zijn instapklaar: prachtige keuken voorzien van inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en designradiator. De wanden zijn voorzien van behang (in een neutrale kleur).

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Weverij
Start verhuur
2025 (3e kwartaal)
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden