energie vergelijken

Enschede - Villapark de Bolhaar

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Spreekt een parkachtige woonomgeving met ruimte en luxe u aan? Wilt u dichtbij voorzieningen wonen en toch in het groen? Dan is Villapark de Bolhaar misschien wel dé woonplek voor u. In de bosrijke en chique buurt Bolhaar wordt een luxe en kleinschalige woonwijk met parkvilla's ontwikkeld.

Wonen in het groen
Aan de rand van Enschede en verscholen tussen het groen ligt een prachtige en unieke woonlocatie: Villapark de Bolhaar. Een modern nieuwbouwproject met stijlvolle parkvilla’s en alle ruimte om van het leven te genieten. Een heerlijke woonomgeving waar ruimte, vrijheid én meedenken over hoe u wilt wonen het recept is. Deze nieuwe buurt in de geliefde wijk Bolhaar bestaat volledig uit koopwoningen en is nog volop in ontwikkeling. Droom met ons mee!

Het beste van twee werelden
Stad, natuur en een prettige buurt: Villapark de Bolhaar heeft alles wat u wenst. Door de parkachtige setting, kleinschalige opzet en stijlvolle uitstraling van de villa’s ontstaat een hoog kwaliteitsniveau van wonen. De parkvilla’s zijn van alle gemakken voorzien en bieden genoeg ruimte voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hier kunt u zorgeloos leven en genieten van luxe en comfort.
Geniet van een fijne wandeling in de parkachtige omgeving of het nabijgelegen Abraham Ledeboerpark. Ontspan in uw eigen tuin met een lekkere kop koffie. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen winkelcentrum Roombeek en ook de bruisende binnenstad van Enschede is niet ver weg. U woont verrassend centraal.

Uw woonwensen
Samen dromen, ideeën aandragen en meedenken over de ontwikkeling van dit unieke woonproject? Dat kan! Om parkvilla’s te ontwikkelen waar u nu en in de toekomst met veel plezier woont, zijn wij benieuwd naar uw woonvoorkeuren. Meld u vrijblijvend aan en vul de vragenlijst in. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Samen maken we er iets moois van!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Enschede - Villapark de Bolhaar
Koopwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden