Enschede - Villapark de Bolhaar

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 769.000,- tot € 855.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
174 m2
Kaveloppervlak
377 - 567m2

Over dit project

VERKOOP GESTART!
Spreekt een parkachtige woonomgeving met ruimte en luxe u aan en woont u graag dichtbij voorzieningen én in het groen? Bekijk dan eens de woningen in Villapark de Bolhaar. In de bosrijke en chique buurt Bolhaar in Enschede wordt namelijk een luxe en kleinschalige woonwijk met parkvilla's ontwikkeld. De verkoop is gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk de projectwebsite voor meer informatie. www.villaparkdebolhaar.nl

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
Stad, natuur en een prettige buurt: Villapark de Bolhaar heeft alles wat u wenst. Door de parkachtige setting, kleinschalige opzet en stijlvolle uitstraling van de villa’s ontstaat een hoog kwaliteitsniveau van wonen. De parkvilla’s zijn van alle gemakken voorzien en bieden genoeg ruimte voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hier kunt u zorgeloos leven en genieten van luxe en comfort.

Geniet van een fijne wandeling in de parkachtige omgeving of het nabijgelegen Abraham Ledeboerpark. Ontspan in uw eigen tuin met een lekkere kop koffie. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen winkelcentrum Roombeek en ook de bruisende binnenstad van Enschede is niet ver weg. U woont verrassend centraal.

WWW.VILLAPARKDEBOLHAAR.NL

Meer informatie

Kenmerken

Project
Enschede - Villapark de Bolhaar
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 769.000,- tot € 855.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden