energie vergelijken

TEX Buitengewoon

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

TEX Buitengewoon is een eigentijds woonconcept dat is gericht op het stedelijk wonen van de toekomst. Een duurzame, groene toekomst, waarin ontmoeten en delen centraal staan. In een levendige omgeving waar iedereen zich welkom voelt en waarin alle leeftijden, gezinssamenstellingen en achtergronden naast en mét elkaar wonen en leven. In TEX ontwikkelen we zo het nieuwe wonen van de toekomst. En bouwen we een buitengewoon stukje stad, dat waarde creëert voor de bewoners en voor Enschede.

In TEX woon je op loopafstand van de bruisende Enschedese binnenstad. Wat een perfecte locatie. Hier vind je een enorm aanbod aan winkels, speciaalzaakjes, culturele hotspots en tal van restaurants en cafés rondom de oude markt, het gezelligste horecaplein van Twente. Enschede is echt zo’n stad om lief te hebben. Waar je leeft en beleeft, woont, werkt en studeert. Het is vooral ook een ondernemende en groene stad, waar iedereen zich gelijk thuis voelt. Welkom in Enschede. Welkom in TEX!

In TEX Buitengewoon komen appartementen en grondgebonden woningen. Zowel koop als huur.
Er zijn eenkamer-, tweekamer- en driekamerappartementen, met verschillende indelingen en groottes. Op de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich ruimtes die je deelt met andere bewoners zoals een woonkamer en eventueel een wasruimte.
In de eerste fase van TEX worden 50 koopappartementen aangeboden. De huurappartementen worden verhuurd via Ons Huis.

Interesse in TEX Buitengewoon? Meld je dan aan via de website www.tex-enschede.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
TEX Buitengewoon
Start verkoop
2022 (3e kwartaal)
Koopwoningen
50
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden