energie vergelijken

Uniek Wonen Enschede

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Uniek Wonen
Stel je eens voor: je woont in een gloednieuwe woning in Enschede, dicht bij het centrum en omgeven door groen. Je woont hier op een unieke locatie in een parkachtige omgeving aan de Hengelosestraat centraal tussen de Universiteit en het centrum. Deze nieuwe wijk is perfect om te wonen, te werken en te ontmoeten. In dit plan worden duurzame en betaalbare nieuwbouwwoningen aangeboden met een mix van koop- en huurwoningen. Zie jij jezelf al genieten van de avondzon in je eigen tuin? Of wat te denken van een barbecue met je buren in het gemeenschappelijke park?

De locatie
Het project Uniek Wonen is centraal gelegen tussen de Universiteit en het centrum van Enschede. Binnen tien minuten ben je al op de Universiteit en ook het gezellige centrum van Enschede is dichtbij. Hier kun je heerlijk shoppen, een terrasje pakken of een boodschap doen op de markt. Verder vind je diverse sport-, speel-, winkelfaciliteiten en eetcafés dicht bij de nieuwbouwlocatie. Ook het groene buitengebied en de ontsluitingswegen richting de snelweg zijn goed bereikbaar.

Wat zijn jouw woonwensen?
Het plan is nog volop in ontwikkeling. En dat komt goed uit, want wij nemen graag jouw woonwensen hierin mee. Om een goed beeld te krijgen van jouw woonwensen, hebben wij een vragenlijst opgesteld. Wij gaan daarna aan de slag om het project zoveel mogelijk af te stemmen op jouw woonwensen. Door jouw stem te laten gelden voel jij je hier straks helemaal thuis!

Vul de enquête op www.uniekwonenenschede.nl in en droom met ons mee wat hier kan worden gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Uniek Wonen Enschede
Koopwoningen
50
Huurwoningen
50
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden