Newtonpark Enschede

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 414.500,- tot € 439.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 133m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Op de plek waar vroeger het ROC van Twente stond, komt een fijn nieuw woongebied; het Newtonpark.

Het Newtonpark ligt tussen de Universiteit Twente en het centrum van Enschede in. Gebouwd met veel aandacht voor groen. Je woont in een parkachtige setting en stapt zo de deur uit voor een ommetje. En wat je ook nodig hebt, het is in de buurt. Van basisschool tot supermarkt, langer dan een paar minuten wandelen is het niet.

In Newtonpark leef je met oog voor de toekomst. De woningen zijn gasloos, uitstekend geïsoleerd én een gezond binnenklimaat is geborgd door goede ventilatie. Je woont tussen het groen, met een veilige buitenspeelplek voor kinderen rondom de woning.

Kies voor de Parkwoning of laat je verrassen door de ruime Dekwoning. Waar je ook voor gaat, met de verschillende indelingsmogelijkheden maak jij de woning helemaal eigen.

Wil jij hier ook wonen? Dat kan nog! De bouw is gestart en jij kan dit jaar nog je intrek nemen in Newtonpark. Wees er snel bij, er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Kijk hier voor het aanbod en meer informatie op de website: www.newton-park.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Newtonpark Enschede
Woningen
6 van 13 beschikbaar
Prijs
€ 414.500,- tot € 439.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden