Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Newtonpark Enschede

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op de plek waar vroeger het ROC van Twente stond, komt een fijn nieuw woongebied; het Newtonpark.

Het Newtonpark ligt tussen de Universiteit Twente en het centrum van Enschede in. Gebouwd met veel aandacht voor groen. Je woont in een parkachtige setting en stapt zo de deur uit voor een ommetje. En wat je ook nodig hebt, het is in de buurt. Van basisschool tot supermarkt, langer dan een paar minuten wandelen is het niet.
Daarbij geniet je van alle voordelen van een nieuwbouwwoning, zoals lage energielasten en een goede isolatie.

Kies voor de Parkwoning of laat je verrassen door de ruime Dekwoning. Waar je ook voor gaat, met de verschillende indelingsmogelijkheden maak jij de woning helemaal eigen.

Heb je interesse om hier te wonen, wees er dan snel bij. Er zijn nog maar enkele bouwnummers beschikbaar. Bekijk alle informatie over het plan en de woningen op de website: www.newton-park.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Newtonpark Enschede
Koopwoningen
29
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden