webdesign Enschede

Ambachtsschool

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 1.000,- p.m. tot € 1.995,- p.m.

Over dit project

Wonen aan de mooiste singel van Enschede in een karakteristiek en beeldbepalend schoolgebouw op loopafstand van de binnenstad en het centraal station. De bestaande structuur van het gebouw wordt gekenmerkt door lange gangen met granito vloeren, deels voorzien van origineel tegelwerk. Het glas in lood, de oude klaslokaaldeuren en de hoge plafonds zijn natuurlijk allemaal bewaard gebleven. In de bestaande structuur van het schoolgebouw zijn 70 huurappartementen ontwikkeld in een mix van een-, twee- en drieslaapkamerappartementen met vloeroppervlaktes tussen 65 m² en 165 m².

Wonen in De Ambachtsschool is echt meesterlijk wonen!

Energiezuinig wonen
Alle appartementen zijn gasloos. De vloerverwarming is aangesloten op het stadsverwarmingsnetwerk van Ennatuurlijk waardoor de klassieke woonomgeving zeer duurzaam is. De Ambachtsschool uit 1922, naar een ontwerp van de Enschedese architect Arend G. Beltman, biedt een uiteenlopende mix van appartementen en penthouses. Aan de kopse kanten van het gebouw zijn twee nieuwe liften geplaatst die ervoor zorgen dat, naast de indrukwekkende hoofdentree, twee nieuwe entreezones zijn gerealiseerd voor de ontsluiting van het woongebouw. Eenmaal in de appartementen ervaar je nog steeds de historische setting maar ook direct het eigentijdse wooncomfort. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en voor een behaaglijk binnenklimaat door het toepassen van isolatieglas. Het hoogwaardige opleveringsniveau van de appartementen wordt onder andere zichtbaar in de keuze voor de afwerking van de keuken en het sanitair. Al met al een unieke woonomgeving!

De wijk
De Ambachtsschool bevindt zich in de wijk Boddenkamp, in het hart van Enschede. Hoewel dit een rustige wijk is, vind je cultuur en vertier dichtbij op maar enkele minuten lopen. Een uitgelezen locatie dus voor een drankje op een terras, uit eten gaan in een restaurant of voor een theater- of museumbezoek. Alle belangrijke voorzieningen liggen op een steenworp afstand. Het treinstation bevindt zich om de hoek en ook met de auto ben je zo op weg. Ook het groen is verrassend dichtbij in het G.J. van Heekpark, op loopafstand. In De Ambachtsschool woon je in een bijzonder pand met voorzieningen vlakbij.

Ook nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Nieuw Wonen Twente en vraag naar de verhuurprocedure.

Bijzonderheden:
- Oplevering: per direct beschikbaar
- Servicekosten: € 0.80 eurocent per m²
- De huurprijs is exclusief energielasten
- Eenmalige waarborgsom van één maandhuur
- Maximale huurperiode bedraagt 12 maanden, huurovereenkomst kan daarna verlengd worden
- Het minimale (bruto) inkomen van de huurder(s) bedraagt 3,0 x de bruto maandhuur
- De appartementen zijn niet bestemd voor studentenbewoning

Om voor het huren van deze woning in aanmerking te komen ontvangen wij graag de:
- Volledig ingevuld aanvraagformulier huurwoning
- Kopie van een geldig legitimatiebewijs volgens de huidige AVG regeling;
- Kopie van 3 meest recente loonstroken;
- Kopie salarisstorting overeenkomend met meest 3 recente loonstroken;
- Kopie werkgeversverklaring;
- Verklaring huidige verhuurder/beheerder, eigenaar of hypotheekhouder;
- Kopie / screenshot BKR;
- In het geval van een koopwoning moet men een kopie van de eigendomsakte aanleveren of een getekende koopovereenkomst + actuele hypotheekschuld

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ambachtsschool
Start verhuur
2021 (3e kwartaal)
Huurwoningen
14
Huurprijs (p.m.)
€ 1.000,- tot € 1.995,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden