Prins Bernhardpark

Enschede - Enschede
Archief

€ 276.000,- tot € 392.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
897 - 3304m2

Over dit project

Prins Bernhardpark 

Van de 21 kavels zijn er momenteel nog 2 beschikbaar, neem nu contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Altijd al uniek willen wonen in een bosrijke omgeving? Vanuit de achtertuin de koeien in de weilanden zien grazen? Reeën zien lopen vanuit je woonkamer? En toch in no time in hartje binnenstad van Enschede willen zitten? Grijp dan nu je kans en informeer naar de mogelijkheden op Prins Bernhardpark. We vertellen je graag meer. We zijn te bereiken via 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl.

Buiten thuis op Prins Bernhardpark
Prins Bernhardpark biedt een warm en behaaglijk thuis in een boomrijke omgeving. Je woont er vrij, maar niet alleen. Prins Bernhardpark is heerlijk voor het goede leven. Het is een plek die je naar je hand kunt zetten. Op Prins Bernhardpark woon je midden in een natuurlijke omgeving. En je leeft ook buiten, midden in de natuur beleef je de seizoenen. Op Prins Bernhardpark ben je "buiten thuis".

Er worden in totaal zo'n 21 kavels vrijgegeven waardoor je de mogelijkheid hebt de woning op een uitgekiende plek te realiseren en waardoor je zowel van een mooie blik op het bos als op de uitgestrekte weilanden kunt genieten. Door binnen en buiten met elkaar te verweven wordt er een heel eigen thuis gecreëerd. Het karakter van de te bouwen woningen is tijdloos, duurzaam en hoogwaardig qua architectuur: kortom kwalitatieve zekerheid voor toekomstige bewoners. Het gebied heeft een ruim opgezet karakter.

Coulissekavels
De coulissekavels liggen in de noordelijke bosrand van Prins Bernhardpark, tussen de historische panden. Deze kavels hebben een vergezicht over de aangrenzende weilanden en liggen verscholen achter een strook openbaar groen met volwassen bomen. Hierdoor is er afstand en afscherming vanaf de openbare weg. Bewoners hebben privacy maar wonen niet alleen.

Boskavels
Op de boskavels heb je de mogelijkheid om op uitgekiende plekken, licht verscholen in het bos je woning te bouwen. Romantisch en avontuurlijk tegelijkertijd. Vanuit elke kamer van het huis is zicht op de tuin. Het terras vormt de schakel tussen binnen- en de buitenruimte.

Het karaktervolle park en de historie vormen samen ijzersterke elementen van deze prachtige woonlocatie. Het geheel levert een aantrekkelijke, unieke woonplek op!


Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Prins Bernhardpark
Start verkoop
2021 (2e kwartaal)
Koopwoningen
2
Prijs
€ 276.000,- tot € 392.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden