Bruningmeyer

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
71 - 170m2
Inhoud
215 - 510m3

Over dit project

Het oude Bruningmeyer komt weer tot leven!

Waar voorheen het gebouw de Eeuwige lente stond verrijst nu een gebouw met 43 ruime appartementen voorzien van alle luxe. Dit unieke gebouw vind je in het bruisende stadscentrum van Enschede en ligt op loopafstand van alle voorzieningen.

De architectuur is divers in zijn uitstraling en kleur, op deze manier ontstaat er een samenstelling van kleinere panden met elk hun eigen identiteit. Door deze keuze is er een perfecte aansluiting tot stand gekomen met de omgeving. Bovendien wordt het bestaande pand ‘’Bruningmeyer’’ op een natuurlijke wijze opgenomen in het gebouw.

De plattegronden variëren in grootte waarbij de kleinere appartementen (1 slaapkamer) gesitueerd zijn aan de Niermansgang, terwijl de grotere appartementen (2 slaapkamers of meer) zich aan de overige zijdes bevinden. De buitenruimtes stonden centraal bij het ontwerp en daarom beschikt ieder appartement over een ruim balkon en/of loggia. Door de dakrand laagsgewijs te laten verspringen hebben de penthouses zelfs bijzondere buitenruimtes van meer dan 30 m²!

Onder het gebouw is plaats voor 42 auto’s welke middels een lift verbonden zijn met de verschillende woonlagen. De woningen worden energiezuinig gebouwd met een EPC van 0,2.

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bruningmeyer
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Start verhuur
2020 (2e kwartaal)
Prijs
€ 300.000,- tot € 545.000,-
Huurprijs (p.m.)
€ 900,- tot € 1.250,-

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden