Huren in Janninkkwartier

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

€ 1.295,- p.m. tot € 1.635,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 167m2
Kaveloppervlak
71 - 126m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Heeft u al kennisgemaakt met de nieuwe wijk Janninkkwartier in Enschede?
Een vooruitstrevend en gevarieerd nieuwbouwproject, aan de rand van het centrum van Enschede! In dit project is ruimte voor 30 luxe huurwoningen. Wij hebben ambitieuze plannen voor deze 30 huurwoningen, gelegen op de hoek van de Getfertlaan en de Zuiderval!
Laat ons uw woonwensen weten!
In het najaar van 2020 starten we met de bouw van deze bijzondere woningen. Het ontwerp ligt dan ook grotendeels vast. Het verschil tussen een huis en een thuis ligt vaak juist in de finesses! Het liefst stemmen wij de afwerking en inrichting van de woningen en de buitenruimte waar mogelijk af op uw wensen. U doet ons een groot plezier als u uw woonwensen met ons deelt door een aantal vragen te beantwoorden. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.
Huren in het Janninkkwartier: groen, hoog en stedelijk wonen
Stel je voor: een heerlijk ruime woning, bestaande uit 3 of 4 woonlagen en een woonoppervlak van ca. 140-170 m². Deze ruime stadswoningen, in dezelfde robuuste bouwstijl als de rest van de nieuwe wijk, worden ook nog eens gasloos en energieneutraal gebouwd. Zo worden ze aangesloten op het warmtenet en uitgevoerd met o.a. vegetatiedak, zonnepanelen en vloerverwarming.
Dat is met recht groen, hoog en stedelijk wonen!
Voor elk wat wils
Er zijn zes verschillende woningtypen: brede ondiepe woningen met veel daglicht en brede tuinen, hoge 4-laagse woningen met een vide en ‘wonen’ verdeeld over twee woonlagen en bijzondere ‘out of the box’ hoekwoningen. U kiest welk woningtype het beste bij u past!
Iedere woning heeft een eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Daarnaast biedt het binnenterrein ruimte voor een gezamenlijke binnentuin.
Kortom: Huren in Janninkkwartier betekent royaal en zorgeloos wonen in een energieneutrale, toekomstbestendige woning aan de rand van het centrum van de historische textielstad Enschede!
Planning
De bouw start in het derde kwartaal van 2020. We verwachten eind 2021 de eerste huurders de sleutel van hun nieuwe thuis te overhandigen.
Wilt u ook Huren in Janninkkwartier? U kunt zich alvast inschrijven als belangstellende, dan houden wij u op de hoogte van onze vorderingen.
Wilt u meedenken over de laatste puntjes op de i in de afwerking en inrichting van de woningen en het gebruik van de buitenruimte? Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. Alvast bedankt voor uw moeite!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Janninkkwartier
Start verhuur
15-03-2021
Huurwoningen
30
Huurprijs (p.m.)
€ 1.295,- tot € 1.635,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden