webdesign Enschede

Huren in Janninkkwartier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Archief

€ 1.215,- p.m. tot € 1.440,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 175m2
Kaveloppervlak
71 - 126m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Start verhuur op dinsdag 30 maart 2021! 

30 luxe huurwoningen gelegen binnen de singels, op de hoek van de Getfertlaan en de Zuiderval!

De bouw is in volle gang. Een voorzichtige prognose voor de oplevering is oktober 2021.

Huren in het Janninkkwartier: groen, hoog en stedelijk wonen
Stel je voor: een heerlijk ruime woning, bestaande uit 3 of 4 woonlagen en een woonoppervlak van ca. 140-170 m². Deze ruime stadswoningen worden ook nog eens gasloos en energieneutraal gebouwd. Ze worden aangesloten op het warmtenet en uitgevoerd met o.a. vegetatiedak, zonnepanelen en vloerverwarming. Dat is met recht groen, luxe en stedelijk wonen!

Voor elk wat wils
Er zijn zes verschillende woningtypen: brede ondiepe woningen met veel daglicht en brede tuinen, hoge 4-laagse woningen met een vide en ‘wonen’ verdeeld over twee woonlagen en bijzondere ‘out of the box’ hoekwoningen. U kiest welk woningtype het beste bij u past! 
Iedere woning heeft een eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Daarnaast biedt het binnenterrein ruimte voor ontmoeten en ontspannen in de gezamenlijke binnentuin. 

Kortom: Huren in Janninkkwartier betekent royaal en zorgeloos wonen in een energieneutrale, toekomstbestendige woning in het centrum van de historische textielstad Enschede!

Wilt u ook Huren in Janninkkwartier?
Als u zicht inschrijft als belangstellende, ontvangt u van ons bericht zodra de online inschrijving start. Vanaf dat moment biedt de website alle informatie om een goede keuze te maken welke bouwnummers uw interesse hebben. Vanaf 30 maart kunt u via uw eigen account online inschrijven op de bouwnummers van uw voorkeur. 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Janninkkwartier
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
30
Huurprijs (p.m.)
€ 1.215,- tot € 1.440,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden