Canvas Janninkkwartier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 319.000,- tot € 445.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 172m2
Kaveloppervlak
93 - 202m2
Inhoud
493 - 971m3

Over dit project

Nieuwbouwplan CANVAS nu in verkoop

INTERESSE? Schrijf je in op de projectwebsite canvasjanninkkwartier.nl en geef je voorkeur aan!

Samen bouwen op een groene toplocatie in het Janninkkwartier?
Dit kan binnenkort in CANVAS: een duurzaam en groen stadshof waarin jouw wensen en die van je buren centraal staan.

De ontwikkeling van CANVAS is als een schildersdoek met daarop een eerste schets van de meester. De contouren van de basiswoningen liggen vast. Samen met de architect kleur je jouw persoonlijke woonwensen verder in. Je woont in CANVAS al vanaf € 319.000,- v.o.n.

CANVAS wordt een levendig, gezellig en groen woonbuurtje die je samen met je buren gaat vormgeven. In je eigen tuin kun je heerlijk genieten van de rust en het groen. En dat met het bruisende centrum van Enschede op een paar minuten fietsafstand. De kinderen vermaken zich straks uitstekend in de groen ingerichte gezamenlijke binnentuin. Voorzieningen als een gezondheidscentrum, supermarkten en scholen vind je hier om de hoek. Hier voel je je thuis!

Hoe werkt dat, samen bouwen in CANVAS?
Je kiest een kavel en bijbehorende basiswoning. Als deze aan jou wordt toegewezen, ga je aan de slag met je woning. Samen met de architect maak je de woning op maat en naar jouw wensen af. Dit doen je buren op hetzelfde moment. Alle woningen worden zo zeer individueel, maar hebben nog wel een verwantschap met elkaar. Tijdens het hele traject organiseert KUUB een aantal gezamenlijke bijeenkomsten waarin je wordt meegenomen in het proces en de planning. Ook ga je samen met je buren en een landschapsarchitect nadenken over de inrichting van het binnengebied. Je leert je buren dus alvast kennen voordat je er gaat wonen. Dat maakt samen bouwen niet alleen makkelijker, maar ook vooral leuker!

CANVAS. Teken voor je woondroom.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Canvas Janninkkwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Prijs
€ 319.000,- tot € 445.500,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden