Bouwkavel Villa "de Kotten"

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 396.396,- tot € 396.396,-

Kenmerken

Woonoppervlak
236 - 236m2
Kaveloppervlak
1680 - 1680m2
Inhoud
1124 - 1124m3

Over dit project

WONEN OP EEN UNIEKE PLEK IN DE BOLHAAR?

Wij bieden u deze zeer mooie kavel aan van maar liefst 1.680 m² met een ontwerpplan voor een fantastische nieuw te bouwen villa "De Kotten". De kavel is gelegen op een toplocatie aan de rand van de geliefde woonwijk Bolhaar. De rustgevende en groene omgeving omarmt u en waarbij u optimaal kunt genieten van het buitenleven, waarbij allerlei sport-, school- en winkelvoorzieningen binnen handbereik liggen.

Deze kavel is gelegen in de weide naast Park de Kotten 317. Vanaf hier wandelt u zo het Ledeboerpark in voor het maken van heerlijke wandelingen en mooie fietstochten.

Bouwbedrijf Steggink
Geheel in samenspraak met bouwbedrijf Steggink heeft u een vrije keuze in ontwerp. Wel dient er uiteraard rekening worden gehouden met het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente Enschede.

De getoonde impressie is ontworpen door Ruud Winkelhorst Architect. Dit betreft een woning van circa 236 m2 woonoppervlak (1.157 m3) met bijgebouw van ca. 57 m2 (252 m3) die gebouwd mag worden op deze fantastische locatie aan de Park de Kotten. Het definitieve ontwerp is aanwezig. De getoonde impressies geven de mogelijkheden op deze bouwkavel aan. Uiteraard kunt u dit woonhuis binnen de mogelijkheden, die het bestemmingsplan biedt, aanpassen naar uw eigen woonwensen of een geheel nieuw ontwerp laten maken. Hier heeft u de vrije keuze voor het ontwerp.

Bijzonderheden:
- Unieke ligging aan de rand van de wijk Bolhaar.
- Ruime kavel van circa 1.680 m².
- Nabij alle voorzieningen, in een geliefde en groene omgeving gelegen.
- Aannemer gebonden: Bouwbedrijf Steggink in Reutum.
- Het bestemmingsplan "Bolhaar-Roessingh" 2016 van de gemeente Enschede is van toepassing.
- Koper heeft vrije keuze in ontwerp woning (binnen de bestemmingsplanmogelijkheden).
- Definitief ontwerp van architect Ruud Winkelhuis is aanwezig en ‘startklaar’.
- Sonderingsonderzoek heeft reeds plaatsgevonden.

Kavelprijs: € 396.396,-- v.o.n. incl. BTW

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag. Nieuw Wonen Twente is een initiatief van Thoma Post, Snelder Zijlstra en Ten Hag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwkavel Villa "de Kotten"
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1
Prijs
€ 396.396,- tot € 396.396,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden