Nieuwbouwplan Parelmoervlinder

Enschede - Enschede
Archief

€ 350.000,- tot € 390.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 152m2
Kaveloppervlak
422 - 504m2
Inhoud
557 - 557m3

Over dit project

Nieuwbouwplan Parelmoervlinder vormt met tien ruime, robuuste nieuwbouwwoningen het laatste stukje nieuwbouw van de wijk De Eilermarke. De woningen zijn NU in verkoop!

– Parelmoervlinder kavels 422 m² tot 504 m² – woonoppervlakte van 152 m² – Prijzen vanaf € 350.000,-

Parelmoervlinder: Tien ruime vrijstaande geschakelde woningen
De architectuur van deze geschakelde vrijstaande woningen past perfect bij de huidige bouw in de wijk. De woningen zijn stoer en robuust maar hebben een vriendelijke, dorpse uitstraling door de variatie in metselwerk en de verschillende kleuren baksteen. De woningen zijn zeer energiezuinig en in de basis voorzien van zonnepanelen op het dak. Alle woningen hebben een stenen berging, een tuin op het westen en de entree aan de zijkant.

Nieuw wonen in een bestaande wijk
De Parelmoervlinder ligt in De Eilermarke; een nieuwbouwbuurt die in de loop der jaren is gebouwd. Deze tien stoere woningen vormen de afronding van de wijk. De buurt is gevarieerd en gezellig en heeft volop voorzieningen. Zo is er een winkelcentrum Eschmarke met een divers winkelaanbod waaronder een supermarkt, apotheek, cafetaria en kapper. In het multifunctionele wijkcentrum vind je onder andere kinderopvang en een basisschool. De woningen staan op zeer ruime kavels, variërend in grootte van minimaal 422 m² tot maar liefst 504 m². Door de plaatsing van de woning op de kavel heb je volop privacy.

De woningen van het type Parelmoervlinder zijn ruim en comfortabel. Alles is optimaal geïsoleerd en geventileerd waardoor je altijd een behaaglijk binnenklimaat hebt en je energielasten laag zijn. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De woningen zijn standaard aangesloten op gas, maar je kunt ook kiezen voor een gasloze uitvoering. Je hebt verschillende opties en mogelijkheden om de woning naar jouw eigen wens in te delen en af te werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra kamer op zolder?

Kortom: Ben je op zoek naar een betaalbare en toch zeer ruime nieuwbouwwoning (woonoppervlakte 152 m²) en je wilt ook graag een ruime kavel (vanaf 422 m²)? Schrijf je dan snel in voor één van deze tien ruime woningen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouwplan Parelmoervlinder
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 350.000,- tot € 390.000,-
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden