webdesign Enschede

Hof van Baurichter

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 179.000,- tot € 338.000,-

Over dit project

HOF VAN BAURICHTER

DE VERKOOP IS GESTART VAN HOF VAN BAURICHTER | Plan jouw bezichtiging in en laat je verrassen door de charme van deze appartementen!

Het luxe appartementencomplex Hof van Baurichter is bijna klaar! Tijd om te bezichtigen dus.

Hof van Baurichter is een prachtig nieuw appartementencomplex, gelegen aan de Getfertweg, direct achter de Zuiderval. De Zuiderval is één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede. De wijk ligt vlakbij de A35 en binnen de Singel van Enschede. Je bent dus zo buiten de stad maar ook ligt Hof van Baurichter op een steenworp afstand van het centrum van Enschede.

Hof van Baurichter wordt een plek waar je kunt genieten van het wooncomfort en de rust in één van de exclusieve en royale appartementen. Het appartementencomplex aan de Getfertweg bestaat uit 35 hoogwaardige appartementen. Koop je een appartement op de begane grond, dan kun je genieten van een heerlijke, ruime en zonnige patiotuin. De appartementen op de verdiepingen beschikken over een mooi en ruim balkon. Er zijn verschillende 2-kamer en 3-kamer appartementen beschikbaar in een prijsrange van € 179.000,-- tot € 338.000,-- v.o.n. Nieuwsgierig geworden? We laten je graag middels een vrijblijvende bezichtiging kennis maken met de charme van appartementencomplex Hof van Baurichter. Meer informatie vind je ook op de site van Hof van Baurichter.

Om de hoek van het appartementencomplex Hof van Baurichter ligt het Getfertplein met een mooi en sfeervol groen binnengebied. De wijk 't Getfert is een wijk met geschiedenis; een plek waar mensen al lang samen komen en tegelijkertijd heb je hier het winkel- en uitgaanscentrum van Enschede om de hoek. Restaurants, leuke winkels en cultuuraanbod vind je zelfs op loopafstand. Ook scholen en voorzieningen zoals supermarkten en het Medisch Spectrum Twente zijn allemaal dichtbij.

Schrijf je in op www.hofvanbaurichter.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Baurichter
Koopwoningen
35
Prijs
€ 179.000,- tot € 338.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden