Nieuw Fenne

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Over dit project

Op twee locaties, dichtbij elkaar, in de Enschedese wijk Stevenfenne, worden nieuwe koopwoningen gerealiseerd: aan de Wicher Nijkampstraat en de Tuinbouwstraat. Het plan is nog volop in ontwikkeling. En dat komt goed uit, want wij nemen graag jouw woonwensen hierin mee. Om een goed beeld te krijgen van jouw woonwensen, hebben wij een vragenlijst opgesteld. Wij gaan daarna aan de slag om het project zoveel mogelijk af te stemmen op jouw woonwensen. Door jouw stem te laten gelden voel jij je hier straks helemaal thuis!

Heb jij belangstelling voor dit project? Meld je dan nu aan als belangstellende via de button 'Vrijblijvend inschrijven bij project Nieuw Fenne' onderaan de pagina en vertel ons je woonwensen. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Fenne
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden