Nieuw Fenne

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Over dit project

Een gloednieuwe woning in Enschede, dicht bij het centrum en aan de andere kant het buitengebied op steenworp afstand. Het beste van twee werelden vind je in Nieuw Fenne, een nieuwbouwplan in ontwikkeling. Op twee locaties, dichtbij elkaar, in de Enschedese wijk Stevenfenne, worden nieuwe starterswoningen gerealiseerd: aan de Wicher Nijkampstraat en de Tuinbouwstraat.
Heb je belangstelling? Geef het aan ons door via de 'Ik heb belangstelling'-knop aan de rechterkant van de pagina.

Als je Enschede een beetje kent, dan weet je dat het alle ingrediënten heeft voor een bruisende en veelzijdige stad: leuke winkels, mooie parken en de gezellige oude binnenstad met mooie terrassen. En er is altijd wat te beleven. Verder heeft Nieuw Fenne in de directe nabijheid school-, speel-, sport- en winkelfaciliteiten en zijn het groene buitengebied en de ontsluitingswegen richting de snelweg goed bereikbaar. In de nieuwe wijk Nieuw Fenne woon je overal dichtbij. 

Het plan is nog volop in ontwikkeling. En dat komt goed uit, want wij nemen graag jouw woonwensen hierin mee. Om een goed beeld te krijgen van jouw woonwensen, hebben wij een vragenlijst opgesteld. Met je account krijg je toegang tot de vragenlijst waarbij je jouw woonwensen kunt aangeven. Zo weten wij hoe jij wilt wonen. Wij gaan daar mee aan de slag om het project zoveel mogelijk af te stemmen op jouw woonwensen. Door jouw stem te laten gelden voel jij je hier straks helemaal thuis!

Geef je woonwensen door op www.nieuwfenne.nl of klik op de paarse knop hieronder om naar de projectwebsite te gaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Fenne
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden