webdesign Enschede

Nieuw Fenne

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Actueel aanbod

vanaf € 210.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 109m2
Kaveloppervlak
125 - 180m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Een gloednieuwe woning in Enschede, dicht bij het centrum en aan de andere kant het buitengebied op steenworp afstand. Het beste van twee werelden vind je in Nieuw Fenne. Op twee locaties, dichtbij elkaar in de wijk Stevenfenne, aan de Wicher Nijkampstraat en de Tuinbouwstraat, komen twintig nieuwe en betaalbare koopwoningen die ook nog eens heel compleet worden opgeleverd.

De locatie
Als je Enschede een beetje kent, dan weet je dat het alle ingrediënten heeft voor een bruisende en veelzijdige stad: leuke winkels, mooie parken en de gezellige oude binnenstad met mooie terrassen. En er is altijd wat te beleven. Verder heeft Nieuw Fenne in de directe nabijheid school-, speel-, sport- en winkelfaciliteiten en zijn het groene buitengebied en de ontsluitingswegen richting de snelweg goed bereikbaar. In de nieuwe wijk Nieuw Fenne woon je overal dichtbij. 


De verkoop start
Geïnteresseerd in een woning? Vanaf 18 december 2020 om 14.00 uur start de verkoop.

Ga voor meer informatie over het plan of de woningen naar www.nieuwfenne.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Fenne
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Prijs vanaf
€ 210.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden