Nieuw Fenne

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Een gloednieuwe woning in Enschede, dicht bij het centrum en aan de andere kant het buitengebied op steenworp afstand. Het beste van twee werelden vind je in Nieuw Fenne. Op twee locaties, dichtbij elkaar in de wijk Stevenfenne, aan de Wicher Nijkampstraat en de Tuinbouwstraat, komen twintig nieuwe en betaalbare koopwoningen die ook nog eens heel compleet worden opgeleverd.

De locatie
Als je Enschede een beetje kent, dan weet je dat het alle ingrediënten heeft voor een bruisende en veelzijdige stad: leuke winkels, mooie parken en de gezellige oude binnenstad met mooie terrassen. En er is altijd wat te beleven. Verder heeft Nieuw Fenne in de directe nabijheid school-, speel-, sport- en winkelfaciliteiten en zijn het groene buitengebied en de ontsluitingswegen richting de snelweg goed bereikbaar. In de nieuwe wijk Nieuw Fenne woon je overal dichtbij. 

Laat ons jouw woonwensen weten
Het plan is nog in ontwikkeling. En dat komt goed uit, want wij nemen graag jouw woonwensen hierin mee. Om een goed beeld te krijgen van jouw woonwensen, hebben wij een vragenlijst opgesteld. Zo weten wij hoe jij wilt wonen. Wij gaan daar mee aan de slag om het project zoveel mogelijk af te stemmen op jouw woonwensen. Door jouw stem te laten gelden voel jij je hier straks helemaal thuis!

Geef je woonwensen door op www.nieuwfenne.nl of klik button bovenaan de pagina om naar de projectwebsite te gaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Fenne
Koopwoningen
20
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden