Lasonderdriehoek 7 huurwoningen

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

€ 950,- p.m. tot € 1.200,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 108m2

Over dit project

Goed nieuws!

Binnenkort krijgt Nieuw Wonen Twente 7 gave appartementen in de verhuur, gelegen aan de Deurningerstraat, ter hoogte van de Lonnekerspoorlaan. Ben je geïnteresseerd? Laat het nu weten en schrijf je in!

Hier woon je op een prachtlocatie in het hippe Enschedese binnensingelgebied, vlakbij de populaire wijk Roombeek.

Dit compacte nieuwbouwplan, dat de naam Lasonderdriehoek heeft gekregen, ligt op een ideale plek voor iedereen die van stads wonen houdt. Je hebt hier alle gemakken van de stad binnen handbereik. En dat zijn er nogal wat, want Enschede heeft veel te bieden. Je vindt er geweldige winkels in alle soorten en maten; van de grote ketens tot charmante speciaalzaakjes. Het uitgaansleven is gezellig en gevarieerd en er zijn meerdere theaters en bioscopen. Voor de kinderen kun je kiezen uit een groot aantal scholen in de buurt.

Bij dit alles zorgt de aanwezigheid van de UT en Saxion Hogeschool in Enschede voor een bruisende sfeer zoals je die alleen in een échte studentenstad tegenkomt. Een sfeer om energie van te krijgen; elke dag!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lasonderdriehoek 7 huurwoningen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
7
Huurprijs (p.m.)
€ 950,- tot € 1.200,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden