CANVAS - Janninkkwartier

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Samen bouwen op een groene toplocatie in het Janninkkwartier? Dit kan binnenkort in CANVAS; een duurzaam en groen stadshof waarin jouw wensen en die van je buren centraal staan.

CANVAS wordt een levendig, gezellig en groen woonbuurtje die je samen met je buren hebt vormgegeven. In je eigen tuin - die grenst aan de collectieve binnentuin - kun je heerlijk genieten van de rust en het groen. En dat met het bruisende centrum van Enschede op een paar minuten fietsafstand. CANVAS heeft het allemaal!
De kinderen vermaken zich in de groen ingerichte binnentuin die je samen met je mede-bewoners hebt ontworpen. Hier voel je je thuis!

Grenzend aan de Getfertsingel en de Cromhoffsbleekweg ligt het woonblok waar collectief gebouwd gaat worden. Stichting KUUB begeleidt jou en je buren gedurende het hele ontwikkel- en bouwproces; van planuitwerking tot oplevering van je woning.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
CANVAS - Janninkkwartier
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
1
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden