Jannink Courtyard

Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 495.000,- tot € 690.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 260m2
Kaveloppervlak
88 - 211m2
Inhoud
615 - 1005m3

Over dit project

PROJECT JANNINK COURTYARD
moderne herenhuizen en stadse villa’s rond een binnentuin

* The complete information set on Jannink Courtyard is also available in English on request *

Hou je van de stad en wil je tegelijk genieten van ruimte, rust en comfort? In Jannink Courtyard vind je een plek waar je helemaal je eigen leefomgeving creëert. De 18 moderne herenhuizen en stadse villa’s zijn gesitueerd rond een besloten binnentuin. Je woont er omringd door eigentijdse architectuur, stijlvol design en een groen stadslandschap. Het project maakt deel uit van het nieuwe, gewilde Jannink Kwartier. Locatie: vlak onder het centrum van Enschede.

ROYAAL EN EIGENTIJDS WONEN
Hoogwaardige materialen in natuurlijke kleuren geven de woningen een rijke en warme uitstraling. Vanzelfsprekend is ook de afwerking van topniveau. Highlights zijn het design van de gevels, de ondergrondse privé-parkeerplekken en een beschutte stadstuin. Kijk welke woning het beste bij jouw woonplannen past.

TYPE WONINGEN
- 5 stadse villa’s
- 6 twee-onder-een kap herenhuizen
- 5 stadse herenhuizen
- 2 markante hoek-herenhuizen aan het park

SUBLIEME KWALITEIT
Jannink Courtyard is een totaal woonconcept; alles is op elkaar afgestemd. De kamers hebben royale afmetingen en bieden alle ruimte voor eigen keuzes zoals een walk-in closet of maatwerkkasten. De luxe badkamer en de keuken (Bulthaup) hebben een tijdloos design en zijn subliem afgewerkt. Het project verrijst rond een centrale binnentuin, ontworpen door RRog Stedenbouw en Landschap. Het bureau werkte hier voor nauw samen met de architecten van Studio Komma. Zeventien van de woningen hebben een besloten stadstuin, die je kunt inrichten als een verlengde van je woonkamer. De achttiende heeft een groot, beschut dakterras. Buiten kom je tot jezelf en dit is ook een perfecte plek om voor je vriendenclub een feestje te geven of samen te eten. Bijzonder is verder dat de groene omgeving nagenoeg autovrij is. Je beschikt namelijk over een privé-parkeerplek met berging in de ondergrondse garage. Alsof je in je eigen huis parkeert! De woningen zijn tot slot energieneutraal en klimaatadaptief, dus voorbereid op de toekomst.

LIGGING VLAKBIJ HET CENTRUM
Jannink Courtyard ligt op loopafstand van het gezellige winkel- en uitgaanscentrum van Enschede. Voor een bioscoop, restaurant of leuke winkels wandel je even de deur uit. Voorzieningen zoals scholen, supermarkten en sportaccommodaties zijn allemaal in de buurt aanwezig. De rijksweg A35 is in enkele minuten bereikbaar en ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend.

EIGENSCHAPPEN
- woonoppervlak van 160 tot 258 m²
- prijs: vanaf € 495.000 v.o.n.
- gesitueerd in groen stadslandschap
- eigentijdse architectuur en design
- privé-parkeerplek ondergronds met laadpaal
- hoogwaardige keuken en badkamer
- beschutte stadstuin
- gasloos en energieneutraal

MEER INFORMATIE OF VRAGEN AAN DE MAKELAAR
Jannink Courtyard biedt je ruimte, vrijheid en comfort in een groen stadslandschap. Download voor meer informatie de brochure of bekijk de speciale website. Je vindt de links onderaan deze pagina. Je kunt ook direct contact opnemen met makelaar Nieuw Wonen Twente. Bespreek je woonwensen en vraag naar de mogelijkheden. Op het kantoor kun je ook de maquettes van alle woningen bekijken.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Jannink Courtyard
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18
Prijs
€ 495.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden