Roombekerveld

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Archief

€ 407.500,- tot € 477.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
154 - 160m2
Kaveloppervlak
215 - 409m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Roombekerveld, het best bewaarde woongeheim van Roombeek

Kom wonen in het best bewaarde geheim van Roombeek. Waar ruimte, groen en het gevoel van vrijheid centraal staan. En wil je naast het intieme van Roombeek ook het bruisende stadshart opzoeken? Binnen 10 minuten heb je de fiets geparkeerd aan de Grote Markt. De perfecte balans tussen vrij wonen en de gezelligheid van de stad vind je alleen hier.

Roombekerveld
Kijk uit over het binnenhof, voorzien van de prachtigste bloemen en beplanting. Een rustige en veilige plek, waar alleen bestemmingsverkeer welkom is en waar je je direct thuis voelt. Een plek waar kinderen heerlijk kunnen opgroeien en spelen. Dat is Roombekerveld!

In totaal telt Roombekerveld 26 riante, moderne twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrije bouwkavel. Allen gelegen op ruime kavels, in sommige gevallen oplopend tot ruim 410 m²!

De woningen
De uitstraling van de woningen aan het Roombekerveld is geïnspireerd op het industriële karakter van de omgeving. Een moderne architectuur, met respect voor de historische gebouwen in de wijk. Een plaatje voor het oog!

Door het gebruik van afwisselende stijlen, metselwerken en daken krijgt elk woningtype een herkenbaar karakter. De grote ramen in de woningen zorgen voor een flinke dosis daglicht en een prachtig uitzicht op het groene binnenhof.

Alle kavels hebben genoeg ruimte voor het parkeren van één of twee auto’s op eigen terrein. Daarnaast worden er voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd in het openbaar gebied. Een andere mooie bijkomstigheid is dat alle woningen straks aangesloten zijn op het warmtenet van Enschede. Dit betekent dat het warme water op een duurzame en betrouwbare manier centraal wordt opgewekt. Ook worden de woningen voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Interesse
Ben jij geïnteresseerd in dit best bewaarde woongeheim van Roombeek? Meld je dan aan op roombekerveld.nl en we houden je op de hoogte!

Vragen?
Heb je vragen over Roombekerveld? Neem dan contact op met ons verkoopteam: Stefan, Caspar en Hanneke.

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roombekerveld
Koopwoningen
27 (waarvan 27 beschikbaar)
Prijs
€ 407.500,- tot € 477.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden