Boulevard ontwikkeling Enschede

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Kop van de Boulevard

De kop van de Boulevard is een gebied met een oppervlakte van ruim drie hectare aan de westkant van het centrum van Enschede. Het is momenteel geen mooi gebied en al helemaal geen visitekaartje voor een belangrijke entree van de binnenstad. De ontwikkeling is een geweldige uitdaging en vormt één van de laatste grote binnenstedelijke ontwikkellocaties van Enschede. Het is van belang om dit deel van het centrum te ontwikkelen en de westkant van het centrum “af te maken”. De komende 6 jaar is het gebied te ontwikkelen tot een nieuwe wijk aan het Koningsplein.

Woonwensen
De afgelopen twee jaar is er een plan gemaakt om een antwoord te geven op de behoefte aan stedelijk wonen. Er komen voor verschillende doelgroepen in het centrum van de stad zo’n 520 woningen beschikbaar. Het zijn appartementen die qua omvang verschillen in de bandbreedte van 60 tot en met 150 m2. Met een hoogwaardig en gemêleerd woningaanbod wordt er ingespeeld op de woonwensen van verschillende doelgroepen. De woningen zijn zowel huur als koop en in uiteenlopende prijsklassen van sociaal, middelduur en hoog. De kop van de Boulevard transformeren we zo tot een plek met een hogere belevingswaarde en tegelijkertijd een wijkgevoel. Maar hoe wenst u er te wonen? Laat het ons weten door je aan te melden en de woonwensenenquête in te vullen!

De locatie
Enschede ontwikkelt zich als vernieuwende en innovatieve stad, waar wonen, werken en recreëren dicht bij elkaar mogelijk zijn. Met hoogwaardige voorzieningen op het gebied van zorg, cultuur en onderwijs en een goed bereikbaar centrum met een compact winkelgebied en gezellige horeca. Steeds meer mensen willen wonen in het stedelijk weefsel van een binnenstad met voorzieningen binnen handbereik en levendigheid. Het is een uitdaging om in te spelen op deze woonwensen. Het plan speelt hierop in en is daarom van groot belang voor de toekomst van de stad.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan en wij houden jou op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop/verhuur!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boulevard ontwikkeling Enschede
Koopwoningen
520
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden