Kop Boulevard

Enschede - Enschede
Toekomstig aanbod

Over dit project

Kop Boulevard Enschede.

Enschede, bruisende stad in het creatieve Twente. Niet het einde van Nederland maar eerder het begin van Europa. Een stad die alles in zich heeft en biedt. Zeer goede voorzieningen, perfect openbaar vervoer, vele HBO en academische opleidingen en wellicht de fraaiste appartementencomplexen van Oost Nederland. Enschede is een stad met potentie, een stad met kennis en bovenal een erg groene stad.
Het is de bedoeling dat al in 2019 wordt gestart met de ontwikkeling van ca. 545 woningen aan de kop Boulevard in Enschede. Het plangebied ligt globaal tussen de Koningstraat, Nijverheidstraat, Beltstraat en de Pijpenstraat. Nog nooit eerder werd in hartje Enschede een dergelijk stedelijke ontwikkeling gerealiseerd.

Het plan biedt onderdak aan vele doelgroepen zowel jong als oud. Duurzaamheid, woonbeleving en een bruisende binnenstad zijn facetten die hier samenkomen. Wilt u liever huren in plaats van wonen dan biedt de Kop Boulevard ook de nodige interessante opties.

Door u nu in te schrijven en ons uw wensen kenbaar te maken kunt invloed hebben op het uiteindelijke eindresultaat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kop Boulevard

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden