Lage Bothofstraat

Enschede
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Project

De Lage Bothofstraat is volop in ontwikkeling. TRB Vastgoed B.V. ontwikkelt aan de zuidzijde van de Lage Bothofstraat, tegenover het winkelcentrum, dat op dit moment gerevitaliseerd wordt, een kleinschalig en modern vormgegeven appartementencomplex.


Locatie

De locatie bevindt zich op korte (loop) afstand van het centrum van Enschede met al haar voorzieningen. De fietsafstand tot het centrum is ca 1,5 km. De afstand tot het station is ongeveer hetzelfde.
De dagelijkse boodschappen kunnen aan de overzijde van de weg worden gehaald waar twee supermarkten en een aantal dagwinkels worden gesitueerd.


Appartementen

Het complex bestaat uit 17 appartementen in 3 bouwlagen. De appartementen zijn ca 75-80 m2 groot en hebben elk een balkon van ca 8 m2. Elk appartement krijgt de beschikking over een inpandige berging op de begane grond en een parkeerplek op de bijbehorende bewonersparkeerplaats op het prive binnenterrein. Het complex wordt voorzien van een lift en de appartementen hebben elk een woonkamer/keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een toilet en een bijkeuken.


Comfort

Nieuwbouw biedt de voordelen van meer comfort en lage energielasten. In die zin biedt dit project een unieke kans om op korte afstand van alle voorzieningen onbezorgd en comfortabel te wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lage Bothofstraat
Koopwoningen
17

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden