energie vergelijken

Het Lagerhuis - Enschede

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Enschede
Actueel aanbod

€ 240.000,- tot € 575.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 135m2
Inhoud
151 - 574m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Het Lagerhuis in Roombeek is een uniek nieuwbouwproject met 41 koopappartementen. Grote en kleine appartementen, 1 of 2 woonlagen. Het Lagerhuis is voor iedereen! Hier kies je in alle vrijheid zelf hoe je woont. En dat in een gebouw dat echt helemaal duurzaam is.

Wil jij wonen op een écht bijzondere plek in Enschede? In een wijk met veel creativiteit en inspirerende initiatieven? Omringd door medebewoners die, net als jij, hart hebben voor elkaar en voor de wereld? In een wijk met alle faciliteiten dichtbij en een zekere eigenheid? Dan zul je je thuis voelen in Het Lagerhuis. 

Wil jij een ruim wonen of juist lekker compact? Met een terras op de begane grond of met mooi uitzicht vanaf de 5e verdieping? Het Lagerhuis is net zo gevarieerd en eigenzinnig als de wijk Roombeek.

Het Lagerhuis is een energieleverend gebouw. Dit bekent dat het meer energie opwekt dan het verbruikt. Ontwerp, materiaalgebruik, verwarming: in Het Lagerhuis is alles gericht op comfort, gemak en duurzaamheid. Het gebouw is ontworpen met circulaire materialen en zonnepanelen in de gevel en op het dak. Hierdoor levert het gebouw straks zelfs meer energie dan het gebruikt! 

Heb jij interesse in Het Lagerhuis? Meld je dan aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Lagerhuis - Enschede
Koopwoningen
41
Prijs
€ 240.000,- tot € 575.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden